Zeilen IJsselmeer

Wanneer u ervoor kiest om te zeilen over het IJsselmeer doet u dat natuurlijk op een manier die u niet snel vergeet. Met de wind door uw haren en een frisse bries in uw gezicht bent u bij Zeilschip Bounty op het juiste adres. Met een VOC-achtig karakter waant u zichzelf terug in de gouden eeuw, met prachtige authentieke details en het comfort van de hedendaagse tijd heeft Zeilschip Bounty het allerbeste van twee verschillende tijdsgeneraties. Zeilen rondom Almere, Urk, Hoorn en de regio van Lelystad is nog nooit zo bijzonder geweest. Wij bieden ruimte voor 15 tot 50 personen. Echter, wanneer we stilliggen kunnen wij zelfs 85 personen verwelkomen binnen ons schip.

Zeilen over het IJsselmeer, voel u als Michiel de Ruyter

Wanneer u ervoor kiest om te zeilen op het IJsselmeer, rondom de regio’s van Almere, Hoorn, Lelystad of Urk, wilt u dit natuurlijk op een bijzondere manier doen. Met Zeilschip Bounty kunt u zich wanen in de tijd van de Gouden Eeuw en voelt u zich als Michiel de Ruyter. De prachtige authentieke details op het schip brengen u in terug in de tijd van de grote Nederlandse Zeehelden. U kunt zelfs mee helpen met het zeilen, dit is natuurlijk niet verplicht, maar het voegt wel een extra beleving toe aan uw zeiltocht. Dus waar wacht u nog op? Hijs de zeilen, trossen los en volle bak stuurboord!

Ook de mooiste dag van uw leven beleeft u op Zeilschip Bounty

Uw trouwdag, een dag om nooit te vergeten en voor velen de mooiste dag die ze tot dan hebben meegemaakt. Hoe speciaal kunt u deze maken? Zo speciaal als u zelf wilt. Hierbij speelt de locatie natuurlijk een grote rol. Maar waar kiest u voor? Een sprookjesachtig kasteel, de plaatselijke kroeg waar u elkaar heeft ontmoet of gaat u toch voor nét dat beetje extra? Dan is uw trouwfeest of receptie in goede handen op Zeilschip Bounty. Op een prachtige locatie op het IJssel- of Markermeer op een prachtige authentiek Zeilschip geeft u elkaar het Ja-woord. Samen met uw vrienden, familie en bekenden stapt u letterlijk in het “huwelijksbootje”. Terwijl we samen met u en uw gasten zeilen op het IJsselmeer rondom Almere, Hoorn, Urk of de regio van Lelystad, geniet u van de ongedwongen sfeer.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid van het zeilen op het IJsselmeer, rondom de regio van Urk, Lelystad, Almere en Hoorn? Dan staan wij u graag te woord! Onze ervaren en deskundige medewerkers vertellen u over het reilen en zeilen van de zaken die wij voor u kunnen betekenen. U kunt gemakkelijk contact opnemen door ons te bellen naar het telefoonnummer: 0320 – 820 204. Wij hopen u snel welkom te mogen heten.

Ook interessant

Restaurant schip | Bedrijfsuitje zeilen | Dagtochten IJsselmeer | Zeilen met schipper | Zeilen Volendam

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!