Bedrijfsuitje zeilen

U kunt gebruik maken van Zeil- Trouwschip Bounty als u tijdens uw bedrijfsuitje wilt zeilen. Wij zijn gelegen in de Bataviahaven te Lelystad en wij werken vaak samen met de Bataviawerf door gezamenlijke arrangementen te bieden. U heeft bij ons keuze uit diverse zakelijke- en particuliere- arrangementen en kunt er bovendien voor kiezen individueel mee te zeilen.

Kies voor een actief bedrijfsuitje door te zeilen

Bij u op kantoor vindt er elk jaar een uitje plaats voor het personeel. Dit jaar wilt u graag een actief bedrijfsuitje door te zeilen. Op Zeil- Trouwschip Bounty is dit mogelijk en wij bieden verschillende arrangementen. Dit zijn enkele voorbeelden:

  • U kunt niet al uw personeel meenemen naar een tropisch eiland, maar Caribisch zeilen behoort wel tot de mogelijkheden. U wordt ontvangen met koffie, thee en een tropische vlaai, zodat de stemming er meteen goed in zit. Vervolgens is er heerlijk brood en een fruitverrassing. ’s Avonds krijgt u een heerlijke barbecue op het water, waarbij u kiest uit verschillende soorten vlees en vis;
dagtocht-zeilen-300×224
  • Ginkies Tocht Urk. Voor een educatief element kiest u dit arrangement. U start met koffie en thee en een lunch is inbegrepen. Nadat u bent aangekomen in de haven van Urk, krijgt u van een gids een rondleiding door dit historische plaatsje.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Online reservering

Het bedrijfsuitje zeilen kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u graag dat iedereen aan boord geniet van heerlijk eten en drinken, bekijk dan onze cateringmogelijkheden. Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer: +31 (0)320-820204 .

Ook interessant

Dagtochten IJsselmeer | Zeilen met schipper | Zeilen Volendam | Zeilschip Amsterdam | Actief zeilen

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!