IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Word ambassadeur en ‘promoot ons binnen uw netwerk.

Wilt u anderen ook deze prachtige zeilbelevenis laten ervaren?  Bounty is “The Perfect place for the Perfect day”

Breng vrienden, familie, collega’s en of anderen binnen u netwerk op de hoogte, van wat u reeds  zelf heeft ervaren. Bounty biedt iedereen de mogelijkheid om zelf eens op een prachtig traditioneel dwarsgetuigd zeilschip mee te kunnen varen.

Herleef de oude VOC tijden op een luxe en comfortabele wijze en kom meer te weten over hoe men zeilde in de Gouden Eeuw. Een super leuke ‘educatieve’ zeilbelevenis voor jong en oud.

Wist u dat Bounty ook officiële trouwlocatie is voor de gemeenten Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad? Waarbij voor de gemeenten Lelystad en Amsterdam daadwerkelijk al zeilende het ja-woord kan worden gegeven.

Wilt u zich vrijblijvend aan bieden als ambassadeur en ons schip persoonlijk aanbevelen bij bedrijven / particulieren en of bruidsparen? Weet u of kent u vrienden / familie of een collega met plannen om iets te organiseren? Kom tot actie en ontvang per aangebrachte boeking de mogelijkheid om als gastheer mee te varen, of ontvang een waardebon voor 2 personen om zelf een vaartocht naar wens uit te zoeken via Zeilschipbounty.nl/evenementen

Ambassadeur zijn is naast, heel leuk ook eenvoudig. Indien gewenst kunnen wij promotiemiddelen opsturen.

Heeft u iemand die graag meer informatie wenst ? Breng ons hiervan op de hoogte met Naam, Telefoonnummer en E-mail adres en wij regelen de rest.

Maakkans op een gratis proefvaart!

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief!