IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Word een Bounty vriend / ambassadeur

Een of meerdere keren meegevaren en zo enthousiast geworden om anderen ook deze prachtige belevenis aan te bevelen?  Dat vinden wij heel fijn, want Bounty is een perfecte locatie voor een onvergetelijke dag.

Breng uw vrienden, familie, kennissen, collega’s binnen uw netwerk op de hoogte wat u van ons vindt of heeft ervaren. Bounty biedt voor elke gelegenheid een passend arrangement om op dit prachtige traditionele dwarsgetuigde zeilschip mee te varen.

Herleef de oude VOC tijden op een luxe en comfortabele wijze en kom meer te weten over hoe men zeilde in de Gouden Eeuw. Een super leuke ‘educatieve’ zeilbelevenis voor jong en oud.

Wist u dat Bounty ook officiële trouwlocatie is voor de gemeenten Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad? Waarbij voor de gemeenten Lelystad en Amsterdam daadwerkelijk al zeilende het ja-woord kan worden gegeven.

Wilt u zich inzetten als Bounty vriend of ambassadeur en ons persoonlijk aanbevelen bij bedrijven / particulieren die plannen hebben iets te organiseren? Neem contact met ons op, waarna wij vrijblijvend een voorstel kunnen maken.

Als deze lead een boeking wordt, dan zijn wij natuurlijk super blij en bieden wij de mogelijkheid om als gastheer mee te varen, of ontvang je een waardebon voor 2 personen voor een van onze promotionele proefvaarten via Zeilschipbounty.nl/evenementen

Kortom het is leuk en eenvoudig om ons persoonlijk aan te bevelen. Wilt u promotiemiddelen ontvangen of zijn deze al op? Kom gezellig langs of wij sturen deze op. Ook zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor het schip.

Heeft u iemand die graag meer informatie wenst ? Breng ons hiervan op de hoogte met Naam, Telefoonnummer en E-mail adres en wij regelen de rest.

Maak kans op een gratis proefvaart!

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief!