Zeilen met schipper

Met Zeil- Trouwschip Bounty kunt u ervoor kiezen om een dagtocht te zeilen. Het schip werd in 2004 opnieuw gedoopt en ligt sindsdien voor anker in de Bataviahaven in Lelystad. Het is beschikbaar voor workshops, feesten en partijen.

Kies voor een dagtocht zeilen

Op Zeil- Trouwschip Bounty hebt u veel mogelijkheden als u een dagtocht wilt zeilen. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen voor een verzorgde en complete dag aan boord:

dagtocht-zeilen-300×224
  • Een familiedag zeilen begint bij ons in Lelystad. Het is al mogelijk vanaf 1 persoon, maar u bent natuurlijk welkom met groter gezelschap. Aan boord wordt u ontvangen met een drankje en u hoort meer over de veiligheid aan boord. Tijdens het varen krijgt u uitleg van de bemanning en vrijwilligers mogen zeker hun steentje bijdragen.
  • Sunset Cruise. De laatste vrijdag van de maand kunt u bij ons een avondje op het IJsselmeer doorbrengen. Wij ontvangen iedere gast met schipperbitter of Prosecco en tijdens het varen serveren wij bitterballen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Plaats een reservering

Wilt u graag meer weten over een dagtocht zeilen met Zeil- Trouwschip Bounty of een van onze andere zakelijke – en/of particuliere arrangementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen: +31 (0)320-820204 . Via de website kunt u ook meteen een offerte opvragen of een reservering plaatsen.  Het is bij ons ook mogelijk om individueel mee te zeilen! Hou onze acties in de gaten.

Ook interessant

Zeilen Volendam | Zeilschip Amsterdam | Actief zeilen | Asverstrooiing | Bataviawerf en zeilen

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!