Een goede catering is het kloppend hart van een onvergetelijke dag op het water!

29764951984_dbcae2b38f_k

Zeilschip Bounty verzorgt het met liefde voor u!

We varen niet alleen met passie, maar koken ook met toewijding. Of u nu kiest voor onze eenvoudige hapjes of voor onze gastronomische hoogstandjes; de smaken en geuren uit onze kombuis beloven een ware zintuiglijke ervaring. Omdat wij de catering volledig in eigen beheer hebben, kunnen we optimaal inspelen op uw wensen en behoeften. Hierdoor wordt uw evenement tot in de puntjes verzorgd. Ook met een kleiner budget zorgen we voor heerlijke, kwalitatieve hapjes die uw gasten zullen bekoren.

29764934804_0fd886e2b3_c

Flexibel en Toegankelijk: Kwaliteit voor elk budget!

Wij begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom zijn we er trots op dat we flexibel zijn en met je meedenken, ongeacht je budget. Voor elk prijspunt garanderen we smaakvolle, kwalitatieve hapjes die je gasten tevreden zullen stellen.

Van Zeilavontuur naar Gastronomische Reis

Op dit prachtig traditioneel getuigde schip transformeert je zeilervaring in een culinair avontuur. Onze professionele koks bereiden verse, duurzame seizoensproducten uit de eigen streek in onze moderne kombuis. Laat je gasten genieten van authentieke smaken en de heerlijke geuren van vers bereide maaltijden, allemaal in een onvergetelijke omgeving.

30098271730_6cc372a051_c

Gastronomische Excellence aan Boord

Voor degenen die het allerbeste wensen, til je evenement naar het hoogste niveau met onze topculinaire opties. We zijn vereerd samen te werken met gerenommeerde koks, zoals de wereldberoemde chef-topkok Toine Smulders. Zijn luxe meergangen diners en fijne amuses worden op spectaculaire wijze gepresenteerd, wat een traktatie is voor zowel het oog als het palet.

TIP! Zeilschip Bounty inhuren als stilliggend restaurant schip in de winterperiode of last-minute in de zomer
Meer informatie klik hier >>>

Bij de verzorging aan boord brengen wij service- en transportkosten in rekening. Deze kosten dekken de inzet van onze kok en het bedienend personeel, zodat we u hoogwaardige en professionele service kunnen bieden. Daarnaast compenseren deze kosten de hogere uitgaven voor het transport van catering naar het schip op verschillende locaties. Het is belangrijk om te weten dat een varend restaurant aanzienlijk hogere exploitatiekosten heeft dan een traditioneel restaurant. Bovendien kunnen onze medewerkers niet zomaar van boord gaan. Desondanks streven we ernaar onze prijzen voor eten en drinken concurrerend te houden met andere horeca- en cateringbedrijven.

Per dagdeel:

4 uur 6 uur 8 uur 10 uur 12 uur
€ 3,95 € 4,94 € 5,93 € 6,91 € 7,90
(€ 5,00 incl. btw) (€ 6,25 incl. btw) (€ 7,50 incl. btw) (€ 8,75 incl. btw) (€ 10,00 incl. btw)

Zeilevents: Persoonlijk & Op Maat
Wij staan klaar om u persoonlijk te informeren over de vele mogelijkheden die wij bieden en creëren met plezier een offerte op maat, geheel afgestemd op uw wensen. Onze expertise en passie liggen in het van begin tot eind organiseren en faciliteren van uw evenement, waarbij we streven naar het creëren van een onvergetelijke en blijvende herinnering, zowel op het water als aan wal. U ontvangt van ons een overzichtelijk en compleet kostenoverzicht en bieden we u, geheel vrijblijvend, de mogelijkheid om uw gewenste datum voor een periode van 5 dagen in optie te houden, zodat u voldoende tijd heeft om een weloverwogen beslissing te maken.

Als ons voorstel aansluit bij uw wensen, kunt u direct online uw reservering plaatsen.

Bij het bestellen van onze cateringdiensten hanteren wij de volgende regels:

 • Wijzigingen in Catering: U kunt uw cateringwensen wijzigen tot uiterlijk 14 dagen voor afvaart. Na deze termijn is het niet meer mogelijk om het aantal personen te verminderen. Mocht u meer gasten verwachten, neem dan persoonlijk contact met ons op; een verhoging van het aantal gasten is nog wel mogelijk.
 • Dieetwensen en Vegetarische Menu’s: Speciale verzoeken voor diëten of vegetarische menu’s kunnen tot drie weken voor afvaart worden doorgegeven.
 • Kinderkorting: Kinderen van 0 t/m 4 jaar eten gratis mee. Kinderen van 5 t/m 12 jaar ontvangen 50% korting.
 • Minimumaantal voor Lunches en Diners: De prijzen voor lunches en diners gelden bij een minimale afname van 20 personen.
 • Minimum Catering Afname: Voor elke vaartocht geldt een minimale cateringafname van € 900,- exclusief BTW.
 • Exclusiviteit van Catering: Het eten en drinken wordt exclusief door Oxalex Cateringdiensten BV op Zeilschip Bounty verzorgd. Als u wenst samen te werken met een extern cateringbedrijf, kunt u de catering afkopen voor een vergoeding wegens omzetderving van € 650,- exclusief BTW.
 • Drankenverzorging: Dranken worden altijd door Oxalex Cateringdiensten BV verzorgd. Uitkoop van dranken is per groep geregeld.
 • Cateringlijst onder voorbehoud: Onze cateringlijst is met grootst mogelijke zorg samengesteld, maar is onderhevig aan mogelijke fouten en onvoorziene tussentijdse veranderingen. Aan de inhoud van deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

Bij annulering van de catering en overige bestelde diensten zijn de volgende percentages verschuldigd:

 • Na boeking 15%
 • 1 maand tot 1 week voor afvaart 30%
 • 1 week voor afvaart en later 100%

Download onze actuele cateringlijst. Hierin vindt u alle eten en drinken mogelijkheden.

41103054834_4c8f02233e_k