Culinaire zeilbeleving;

Kwaliteit als culinaire Zeilbelevenis
Doordat wij het eten en drinken in eigen beheer verzorgen, kunnen wij zeer flexibel met u meedenken. Met als resultaat dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook voor de lagere budgetten hebben wij eenvoudige, maar kwaliteitsvolle hapjes om uw gasten het naar de zin te maken.

Van zeilbelevenis naar culinaire belevenis!
Wilt u uw gasten iets bijzonders voorleggen dan biedt Bounty als varend restaurant u de perfecte locatie om u hierin te voorzien. Wij werken met verschillende professionele koks die alles vers in onze moderne kombuis bereiden. Hierdoor ervaart / ruiken uw gasten dat er echt wordt gekookt met zoveel mogelijk duurzame seizoensproducten uit de eigen streek. Naast een goede smaak zorgen wij ook natuurlijk voor een mooie presentatie voor het oog.

Topklasse niveau
Voor een absolute culinaire beleving op topklasse niveau kunt u bij ons ook terecht. Wij werken ook met verschillende koks die behoren tot de culinaire top. Bijvoorbeeld topkok Toine Smulders welke in 2008 uitgeroepen is tot de beste kok van de wereld. Zijn exclusieve meergangen diners en luxe amuses zullen op spectaculair wijze gepresenteerd worden aan uw gasten.
TIP! Zeilschip Bounty inhuren als stilliggend restaurant schip in de winterperiode of last-minute in de zomer
Meer informatie klik hier >>>
Voor de verzorging aan boord berekenen wij service- en transportkosten. Dit is nodig om de vastgestelde kosten voor een kok en het bedienend personeel voor een goede professionele service te kunnen garanderen. Ook de leverings- transportkosten voor catering inkopen en de externe parkeerkosten voor de crewleden worden hiermee voldaan. Een varend restaurant heeft veel hogere exploitatiekosten dan een normaal restaurant. Een personeelslid kan niet zomaar van boord als zijn werkzaamheden zijn afgerond. Om onze eten en drinken prijzen vergelijkbaar te houden met andere horeca catering bedrijven is het noodzakelijk om deze kosten per persoon door te berekenen.
Per dagdeel:
4 uur | 6 uur | 8 uur | 10 uur | 12 uur |
€ 3,56 | € 4,54 | € 5,53 | € 6,52 | € 7,51 |
(€ 4,50 incl. btw) | (€ 5,75 incl. btw) | (€ 7,00 incl. btw) | (€ 8,25 incl. btw) | (€ 9,50 incl. btw) |
Naast wij u graag persoonlijk informeren betreffende onze mogelijkheden is het ook mogelijk om via ons online boekingssysteem Onlinezeilen.nl (24 uur x 7 dagen per week) via een handige offerte tool om zelfstandig een volledig arrangement naar wens samen te stellen. U krijgt een volledig kosten overzicht te zien en tevens kunt u de gewenste datum geheel vrijblijvend voor 5 dagen in optie plaatsen.
Als dit voorstel u past, kunt u bij akkoord direct online reserveren.
Klik op de link om direct een offerte te maken.
Voor het bestellen voor onze catering diensten gebruiken wij de volgende spelregels:
- U kunt uw cateringwensen doorgeven en/of wijzigingen maken tot uiterlijk 14 dagen voor afvaart.
- Daarna kan het aantal personen dat u heeft opgegeven niet meer verlaagd worden.
- Last-minute catering bijbestellen of met meer personen uitbreiden, is alleen mogelijk in persoonlijk overleg.
- Speciale dieet of vegetarisch menu’s wensen kunt u tot drie weken voor afvaart doorgeven.
- Kinderen van 0 t/m 3 jaar varen gratis mee.
- Kinderen van 4 t/m 12 jaar ontvangen 50% korting op het eten van een volwassen of kunnen een kindermenu bestellen.
- Bestellingen voor lunches en diners zijn vanaf 20 personen.
- Voor elke vaartocht geldt een minimale catering afname van € 750 euro ex. btw.
Bij annulering van de catering en overige bestelde diensten zijn de volgende percentages verschuldigd:
- Na boeking 15%
- 1 maand tot 1 week voor afvaart 30%
- 1 week voor afvaart en later 100%
- De maaltijden op de Bounty worden in principe door ons verzorgd. U kunt de catering afkopen en zelf uit laten voeren voor 350,- euro.
- Dranken zullen te allen tijde door de Bounty worden verzorgd.
- De cateringlijst is onder voorbehoud van fouten en onvoorziene tussentijdse – veranderingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.
Download onze actuele cateringlijst. Hierin vindt u alle eten en drinken mogelijkheden.
