Culinaire zeilbeleving; Een goede catering verzorging is belangrijk op het water!

Kaas-worst-en-mosterd-300×168

Doordat wij het eten en drinken in eigen beheer verzorgen, kunnen wij zeer flexibel met u meedenken. Met als resultaat dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook voor de lagere budgetten hebben wij eenvoudige, maar kwaliteitsvolle hapjes om uw gasten het naar de zin te maken.

Catering-Bounty-300×220

Van zeilbelevenis naar culinaire belevenis. Wilt u uw gasten iets bijzonders voorleggen dan biedt Bounty als varend restaurant u de perfecte locatie om u hierin te voorzien. Wij werken met verschillende professionele koks die alles vers in onze moderne kombuis bereiden. Hierdoor ervaart / ruiken uw gasten dat er echt wordt gekookt met zoveel mogelijk duurzame seizoensproducten uit de eigen streek. Naast een goede smaak zorgen wij ook natuurlijk voor een mooie presentatie voor het oog.

luxe-restaurant-300×191

Voor een absolute culinaire beleving op topklasse niveau kunt u bij ons ook terecht. Wij werken ook met verschillende koks die behoren tot de culinaire top. Bijvoorbeeld topkok Toine Smulders welke in 2008 uitgeroepen is tot de beste kok van de wereld. Zijn exclusieve meergangen diners en luxe amuses zullen op spectaculair wijze gepresenteerd worden aan uw gasten.

TIP! Bounty inhuren als stilliggend restaurant schip gedurende de winterperiode of in de zomer Meer informatie klik hier >>>

Bij de verzorging aan boord berekenen wij service- en transportkosten. Dit zijn vastgestelde kosten voor de kok en het bedienend personeel, om u een goede professionele service te kunnen bieden. Tevens worden de hogere transportkosten voor het aanleveren van catering hiermee voldaan. Ter extra informatie; een varend restaurant heeft veel hogere exploitatiekosten dan een normaal restaurant. Een personeelslid kan ook niet zomaar van boord gaan en wij houden graag onze eten en drinken prijzen vergelijkbaar met andere horeca catering bedrijven.

4 uur6 uur8 uur10 uur12 uur
€ 3,00€ 4,00€ 5,00€ 6,00€ 7,00
(€ 3,63 incl. btw)(€ 4,84 incl. btw)(€ 6,05 incl. btw)(€ 7,26 incl. btw)(€ 8,47 incl. btw)

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 9% btw, behalve de alcoholische dranken en de servicekosten, hier bedraagt de btw 21%. We hebben de inclusief prijzen erbij vermeld.

Naast wij u graag persoonlijk informeren betreffende onze mogelijkheden is het ook mogelijk om via www.onlinezeilen.nl ons online boekingssysteem (24 uur x 7 dagen per week) met een handige offerte tool om zelfstandig een volledig arrangement naar wens samen te stellen. U krijgt een volledig kosten overzicht te zien en tevens kunt u de gewenste datum geheel vrijblijvend voor 5 dagen in optie plaatsen.

Als dit voorstel u past, kunt u later bij akkoord direct online reserveren.

Klik op de link om direct een offerte te maken.

Bij het bestellen van de catering gebruiken wij de volgende spelregels:

 • U kunt uw cateringwensen doorgeven en/of wijzigingen maken tot uiterlijk 14 dagen voor afvaart.
 • Daarna kunt u het aantal personen dat u heeft opgegeven niet meer wijzigen. Neem persoonlijk contact met ons op als u de bestelling wilt uitbreiden ofwel de catering naar boven toe wilt bijstellen.
 • Speciale wensen rond dieet of vegetarisch menu’s kunt u tot drie weken voor afvaart doorgeven.
 • Kinderen van 0 t/m 6 jaar varen gratis mee en kunnen gebruik maken van het kindermenu.
 • Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar rekenen wij 50% korting of u kunt voor hen een kindermenu bestellen.
 • De prijzen voor lunches en diners zijn vanaf 15 personen.
 • Voor elke vaartocht geldt een minimale catering afname van € 750 euro.

Bij annulering van de catering en overige bestelde diensten zijn de volgende percentages verschuldigd:

 • Na boeking 15%
 • 1 maand tot 1 week voor afvaart 30%
 • 1 week voor afvaart en later 100%
 • De maaltijden op de Bounty worden in principe door ons verzorgd. U kunt de catering afkopen en zelf uit laten voeren voor 350,- euro.
 • Dranken zullen te allen tijde door de Bounty worden verzorgd.
 • De cateringlijst is onder voorbehoud van fouten en onvoorziene tussentijdse – veranderingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Klik op het plaatje hiernaast om de cateringlijst te downloaden.

eten-en-drinken-bounty2