Restaurant schip

U wilt genieten van het heerlijkste eten op een unieke locatie voor een restaurant; heeft u weleens aan een schip gedacht? Binnen de kombuis van Zeilschip Bounty hebben al vele sterrenchefs gestaan. Zo zijn wij bekend met de hoge eisen die wordt gesteld bij toprestaurants. Wij kunnen u op verschillende manieren voorzien van uw diner binnen het restaurant van ons schip. Naast een geweldige smaakexplosie bent u bij ons verzekerd van een A-locatie waar u versteld van staat. Wij geven u het totaalplaatje van een geschikte avond weg met vrienden, familie of andere bekenden.

Een restaurant en schip in één!

Binnen onze kombuis heeft u een grote diversiteit aan mogelijkheden. Zo kunnen wij u voorzien van simpele maar heerlijke hapjes, tot aan een uitgebreid diner van een absoluut hoogstaand culinair niveau. Met diverse amuses, gangen en het gebruik van dagverse producten van de hoogste kwaliteit nemen wij u mee in een reis van culinair genot. Dit in combinatie met een spectaculaire aankleding van uw bord zorgt ervoor dat u een onvergetelijke avond beleeft met uw genodigden!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden binnen het restaurant van ons schip? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 0320 – 820 204. Wij staan u graag te woord en vertellen u over de diverse culinaire mogelijkheden.

Ook interessant

Bedrijfsuitje zeilen | Dagtochten IJsselmeer | Zeilen met schipper | Zeilen Volendam | Zeilschip Amsterdam

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!