Zin om samen met elkaar lekker van de vrijheid te genieten?

Reserveer tijdig de tickets met een happy feeling van zekerheid:

Tickets reserveren om heerlijk van de vrijheid gaan genieten en het ruime sop kiezen… daar gaan we voor! Omdat Zeilschip Bounty zich op het open water bevind met meer dan genoeg ruimte aan boord om toch persoonlijk afstand van elkaar te houden, kunt u bij ons ook in deze tijden terecht voor een heerlijk dagje uit, zonder zorgen! Kies het ruime sop en reserveer direct een ticket voor één van onze leuke dag-arrangementen!

onvergetelijke-zeilbelevenis

Vanaf €49,00

Ervaar een onvergetelijk zeilbelevenis

Ga op ontdekkingsreis met een prachtig dwarsgetuigd zeilschip. Bounty is een bijzonder en exclusief zeilschip en nodigt je uit voor een gereduceerde proefvaart. Vaar alleen, samen of in gezelschap gezellig mee
sunsetcruise-for-all

Vanaf €59,00

Sunset Cruise All

Geniet op gezellige (romantische) wijze van een prachtige zonsondergang op een prachtig traditioneel getuigd zeilschip! Vanaf mei tot augustus zijn er verschillende datums te selecteren.
markerwadden-ontdekkingsreis

Vanaf €69,00

Marker Wadden ontdekkingsreis

Vaar als een ontdekkingsreiziger mee op dit prachtig traditioneel getuigde zeilschip het nieuwste stukje Nederland tegemoet de Marker Wadden. Geniet van dit prachtige natuurgebied met een bijzonder ecologisch verhaal.
markerwadden-sunset

Vanaf €65,00

Marker Wadden Sunset

Vaar als een ontdekkingsreiziger met dit prachtig traditioneel getuigde zeilschip naar het nieuwste stukje Nederland de Marker Wadden en geniet daar van een prachtige zonsondergang.
muzikaal-zeilen

Vanaf €75,00

Muzikaal zeilen

Heerlijk lekker zeilen/ cruisen vanuit Lelystad. Even alles achter ons laten en de boel de boel laten? Vaar gezellig mee en beleef een onvergetelijke middag & avond op het mooiste zeilschip van Nederland, Bounty!
vaderdag

Vanaf €20,00

Vaderdag juni actie; Oldtimers & zeilen

Verras je vader met het leukste Vaderdag uitje van Flevoland!
Heeft u eerst nog vragen? Bel ons gerust!

Voor het tickets reserveren eerst extra informatie inwinnen of vragen stellen over bijzondere omstandigheden / mogelijkheden?
Natuurlijk kan dat!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

0320 – 820204

Mailt u liever? Vul dan hier ons contactformulier in.