Dagtochten IJsselmeer

U kunt dagtochten op het IJsselmeer maken met Zeil- Trouwschip Bounty. Onze thuishaven is de Bataviahaven in Lelystad, maar wij kunnen indien gewenst ook uitvaren vanuit een andere haven. Ook werken wij nauw samen met de Bataviawerf. Ons aanbod is divers. U kunt bij ons een keuze maken uit zakelijke- en particuliere- arrangementen. Ook kunt u ervoor kiezen om individueel mee te zeilen.

Kies uit verschillende dagtochten op het IJsselmeer

Bij Zeil- Trouwschip Bounty kunt u kiezen uit verschillende dagtochten op het IJsselmeer. Wij bieden onder andere de volgende arrangementen. Dit zijn enkele voorbeelden:

  • Ginkies Tocht Urk. Tijdens deze trip bent u 8 uur aan boord met 15 tot 50 personen. Om 10.00 uur gaat u bij ons aan boord en krijgt u koffie met wat lekkers. Na de nodige veiligheidsinstructies is het tijd om de trossen los te gooien. Onderweg is er tijd voor een lunch en als u in de haven van Urk aankomt, krijgt u een rondleiding van een gids. U hoort alles over de historie van Urk en loopt door de smalle straatjes;
dagtochten-ijsselmeer-300×169
  • Barbecue Anker. Geniet bij dit arrangement met 20 tot 50 personen van heerlijk eten aan boord. De dag begint rond 18.30 uur waarna wij zullen uitvaren naar een mooi plekje. Een uurtje later gaat de barbecue aan, waarna u geniet van een heerlijke maaltijd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Online huurprijzen bekijken

De dagtochten op het IJsselmeer kunt u gemakkelijk online reserveren via de website. Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust door ons even te bellen: +31 (0)320-820204  . Ook de huurprijzen van het schip vindt u online.

Ook interessant

Zeilen met schipper | Zeilen Volendam | Zeilschip Amsterdam | Actief zeilen | Asverstrooiing

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!