Met Zeil- Trouwschip Bounty kunt u zeilen in de omgeving van Volendam. In 2004 is het schip opnieuw gedoopt en sindsdien is onze vast haven de Bataviahaven in Lelystad. Wij kunnen ook voor u uitvaren vanuit een andere haven. Naast een ruime keuze uit diverse zakelijke – en particuliere- arrangementen voor het hogere segment, is het bij ons ook mogelijk om op individuele basis mee te varen.

Zeilen in de omgeving van Volendam

Zeil- Trouwschip Bounty biedt u vele mogelijkheden als u graag wilt zeilen in de omgeving van Volendam. Wij bieden onder andere het volgende:

  • Workshop smartlappen. De begeleider doet er alles aan om alle aanwezigen te laten zingen. Als u een paar klassiekers hebt gezongen, wordt u zelf aan het werk gezet.
  • Caribisch zeilen. Het schip blijft in ons koude kikkerlandje, maar aan boord waant u zich in de tropen. Het arrangement is geschikt voor 15 tot 50 personen. De ontvangst is al feestelijk dankzij een tropische vlaai. Dit gaat heel de dag zo door, met als afsluiting een heerlijke barbecue. Hierbij drinkt u natuurlijk sangria met vers fruit, maar een ander drankje behoort ook tot de mogelijkheden.
zeilen-volendam-300×224

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Reserveer het eenvoudig online

Voor meer informatie over zeilen in de omgeving van Volendam, kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen:  +31 (0)320-820204 . Indien u graag een van de arrangementen van Zeil- Trouwschip Bounty wilt reserveren, kunt u dat gemakkelijk online doen. U vindt op de website onze ruime mogelijkheden met betrekking tot catering.

Ook interessant

Zeilschip Amsterdam | Actief zeilen | Asverstrooiing | Bataviawerf en zeilen | Exclusief zeilen

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!