Actief zeilen

U wilt uw familiedag eens anders insteken dan de gebruikelijke rituelen en dagjes weg, dan kunt er ook voor kiezen om actief mee te helpen met meezeilen tijdens een van de arrangementen van Zeilschip Bounty. Binnen onze luxe, dwarsgetuigde zeilschip zijn er meerdere arrangementen, zo kunt er zelfs voor kiezen om de kapitein mee te helpen, de trossen los! Zo bent u actief bezig met het zeilen en heeft u een onvergetelijke middag op het water. Meezeilen is ook een ervaring die u niet snel zal vergeten!

Actief zeilen tijdens een van onze arrangementen, meezeilen mag altijd!

Zeil- Trouwschip Bounty leent zichzelf voor veel verschillende arrangementen, zo kunt u bij ons terecht voor uw trouwerij, maar ook voor een familiemiddag bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben een breed en divers aanbod, voor zowel zakelijke als particuliere arrangementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Vergaderen op een unieke vergaderlocatie op het water
  • Teambuilding met je organisatie
  • Het vieren van diverse jubilea
  • Whisky proeverij

Maar u kunt er ook voor kiezen om actief mee te helpen bij het zeilen, dit kan bijvoorbeeld bij het arrangement Stormzeilen. Zo zijn er diverse opties en is er voor ieder wat wils. U kunt er dus ook voor kiezen om van het heerlijke zonnetje te genieten op het buitendek, maar meezeilen is dus zeker een optie!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

U kunt direct reserveren, boeken en online betalen via deze link!

Meer weten over de mogelijkheden van Zeil- Trouwschip Bounty?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het actief zeilen, tot aan een trouwerij. Contact opnemen kan gemakkelijk via het telefoonnummer: 0320 – 820 204. Dus wilt u eens meezeilen met Zeilschip Bounty, wij helpen u graag!

Ook interessant

Asverstrooiing | Bataviawerf en zeilen | Exclusief zeilen | Individueel zeilen | Zeilen IJsselmeer

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!