Zeilschip Amsterdam

Als u graag eens mee wilt varen op een zeilschip in de omgeving van Amsterdam, kunt u terecht bij Zeil- Trouwschip Bounty. Wij richten ons op traditie en gezelligheid. Welke gelegenheid u ook kiest, wij kunnen voor u een passend arrangement samenstellen. Naast een uitgebreid aanbod aan zakelijke- en particuliere- arrangementen, kunt u ook individueel meezeilen.

Varen op een zeilschip in de omgeving van Amsterdam

Elk jaar vindt er in uw familie een familiedag plaats en u mag dit jaar de activiteit kiezen. Het lijkt u leuk om met iedereen te gaan varen op een zeilschip in de omgeving van Amsterdam. Bij Zeil- Trouwschip Bounty kunt u kiezen uit diverse arrangementen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Forteiland Pampus. Deze onneembare vesting beschermde Amsterdam tegen aanvallen vanaf de Zuiderzee. U start vanaf 10 uur in de ochtend waarbij u kennis maakt met de bemanning terwijl u van een kop thee of koffie geniet. Op het eiland krijgt u een rondleiding van een gids en komt u meer te weten over de historische waarde van het eiland.
zeilschip-amsterdam-300×225
  • Unieke VOC Zeilbelevenis met op de achtergrond de skyline van Amsterdam. U maakt een schitterende zeiltocht over ’t IJ en heeft daarbij prachtig uitzicht vanaf het water op de oude gebouwen die Amsterdam mede uniek maken. Door de ligging van ’t IJ is er bijna geen golfvorming dus het varen is zeer comfortabel en voor iedereen geschikt.

Ook is er de mogelijkheid voor een team- of bedrijfsuitje bij Zeil- Trouwschip Bounty.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Meteen reserveren

Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of meteen reserveren als u wilt meevaren op ons zeilschip in de omgeving van Amsterdam. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen: +31 (0)320-820204 . Wij bieden ook de mogelijkheid om onderweg catering te verzorgen.

Ook interessant

Actief zeilen | Asverstrooiing | Bataviawerf en zeilen | Exclusief zeilen | Individueel zeilen

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!