Asverstrooiing

Iedereen verwerkt verdriet op zijn eigen manier en asverstrooiing is vaak eens van de laatste officiële momenten van het rouwproces. Dan is het belangrijk om dit op een mooie én juiste manier te doen. Hield uw geliefde bijvoorbeeld veel van het water? Dan kunt u ervoor kiezen om de as te laten uitstrooien op zee of een ander soort water. Zeilschip Bounty biedt deze mogelijkheid aan. In de Nederlandse binnenwateren kunt u op prachtige wijze afscheid nemen met uw familie en dierbare van uw geliefde. Het water biedt een extra dimensie en gemoedelijkheid die u en uw naasten dichter bij elkaar brengen tijdens het rouwproces. Zo is het uitstrooien van de as van uw geliefde op zee een mooi afscheid.

Asverstrooiing op het water, Zeilschip Bounty biedt de mogelijkheid

Wanneer u ervoor kiest om de as te uitstrooien van uw geliefde op zee of de binnenwateren van Nederland kan dit op veel locaties. Het IJssel- of Markermeer is een plek bij uitstek die zich daarvoor zeker leent. Zeilschip Bounty biedt een speciaal arrangement betreft asverstrooiing, dit ziet er als volgt uit:

  • 10:00 – 10:30 uur: Welkom aan boord met koffie / thee en authentieke scheepskoek
  • 10:15 – 10:30 uur: Palaver (Veiligheidsuitleg)
  • 10:30 uur: Trossen los
  • 10:30 – 11:00 uur: Prachtige zeiltocht naar een mooie plaats op het IJssel- of Markermeer
  • 11:00 – 12:00 uur: Afscheidsceremonie
  • 12:00 – 13:00 uur: Prachtige zeiltocht terug naar de haven.

Tijdens de zeiltocht heeft u de beschikking tot zoute koekjes en nootjes, welke worden gepresenteerd op de tafels en de bar binnen het schip. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het uitstrooien van de as van uw geliefde op zee? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0320 – 820 204, voor al uw vragen over de zaken betreft asverstrooiing op Zeilschip Bounty.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!