Exclusief zeilen

Tijdens het traditioneel en exclusief zeilen waant u zich terug in de tijd van de VOC. De tijden van Michiel de Ruyter, de Nederlandse heerschappij op de Europese wateren. De gouden eeuw komt voor u weer tot leven wanneer u voor kiest voor deze exclusieve manier van zeilen. Bij Zeilschip Bounty ervaart u het comfort van de hedendaagse technologie, maar de authentieke elementen brengen u weer terug in de tijd. Wanneer u ervoor kiest om de trossen los te gooien bij Zeilschip Bounty, bent u verzekerd van een comfortabele en onvergetelijke manier van zeilen.

Traditioneel en exclusief zeilen, beleef de tijden van de VOC

Michiel de Ruyter is Nederlands grootste zeeheld. Wilt u ervaren wat deze man heeft ervaren tijdens zijn zeeoorlogen in de tijd van de VOC, dan kiest u om exclusief en traditioneel te zeilen met Zeilschip Bounty. Tevens bieden wij u naast deze ervaring ook meerdere mogelijkheden op ons schip. Zo kunt u bij ons ook:

  • Trouwen
  • Familiefeesten organiseren
  • Zakelijke besprekingen

Verder kunt u er ook voor kiezen om zelf mee te helpen met het zeilen. Zo komt de VOC voor u persoonlijk dichterbij dan u denkt. Tevens beschikken wij over een uitstekende kombuis, met hoog aangeschreven koks. Daarnaast is de bar binnen ons schip nieuw en gemoderniseerd en biedt deze alle gemakken van de hedendaagse dag.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Waan u terug in de tijd

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van traditioneel en exclusief zeilen met de Bounty? Wij geven u een ervaring om lang over na te praten, met uw vrienden en familie. Dus wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer: 0320 – 820 204. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Ook interessant

Individueel zeilen | Zeilen IJsselmeer | Restaurant schip | Bedrijfsuitje zeilen | Dagtochten IJsselmeer

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!