Zeilen Medemblik

Wil je zeilen in de buurt van Medemblik? Bekijk dan de arrangementen van Zeilschip Bounty. Geniet van het IJsselmeer en ervaar zelf het prachtige uitzicht tijdens jullie zakelijke of particuliere zeiltocht. Beleef de vrijheid op het water en geniet van een uniek uitstapje. Krijg de wind in de zeilen en ga met volle kracht vooruit!

Zeilen in de omgeving van Medemblik: een onvergetelijke ervaring

Ga eens zeilen en ervaar het leven op het water. Om wat voor reden je ook kiest om te gaan zeilen in de buurt van Medemblik, je geniet gegarandeerd. Ga zakelijk zeilen en kom vergaderen of kies voor een teambuilding activiteit. Willen jullie liever met de familie of met een groep vrienden weg? Ook dat kan met particulier zeilen. Liever de grote dag vieren vanaf het water? Ook trouwen doe je op Zeilschip Bounty. Dit doe je natuurlijk wel met een bijpassende catering.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Zeilen hoe jij het wilt

Kom met minimaal 15 man en maximaal 50 man genieten van een onvergetelijk dag op het water. Luister naar het geluid van de golven, geniet van de prachtige natuur en ontdek de omgeving. Zeilen jullie liever naar een andere plek dan Medemblik? Ook dat is mogelijk! Wij gaan naar de haven in de buurt waar jij heen wilt. Reserveer vandaag nog een zeiltocht en ben zeker van jullie datum. Nog vragen? Bel dan naar 0320-820204.

Ook interessant

Dagtocht Volendam | Bedrijfsevenement op het water | Zeilboot huren IJsselmeer | Actief zeilen | Origineel bedrijfsuitje

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!