Teamuitje: Bedrijfsevenement op het water

Gooi het roer eens helemaal om en kies voor een bedrijfsevenement op het water. Ontdek Nederland vanaf een andere kant en vaar mee met Zeilschip Bounty. Ervaar de vrijheid op het water en laat de wind zijn werk doen. Hijs de zeilen en ga met volle kracht vooruit! Of jullie nu voor een vergadering, een teambuilding activiteit of netwerkborrel op het schip kiezen, jullie gaan gegarandeerd voor een unieke ervaring.

Kies voor een bedrijfsevenement op het water en geniet met volle teugen

Ervaar zelf wat de golven, de frisse wind en het avontuur te bieden hebben en kies voor een bedrijfsevenement op het water. Kom met jullie bedrijf vergaderen en laat de beste ideeën boven water komen. Ga voor rust en keer met de beste plannen terug naar het werk. Willen jullie juist even niet met jullie werkzaamheden bezig zijn? Kies dan voor een teambuilding activiteit en kom dichter bij elkaar. Bepaal zelf de koers en vaar eropuit! Of houd een netwerk op het water en borrel bij de ondergaande zon.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!
Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct

Plaats een reservering

Willen jullie met het bedrijf deze keer wat anders doen? Kom dan met minimaal 15 en maximaal 50 personen optimaal genieten op Zeilschip Bounty en kies voor een bedrijfsevenement op het water. Na het harde werk krijgen jullie een heerlijke lunch om vervolgens de dag af te sluiten met een borrel. Bekijk onze cateringmogelijkheden en kies voor een optionele barbecue op het water en maak de dag compleet. Reserveer vandaag nog en zet jullie dag vast. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan zijn we te bereiken via 0320-820204.

Ook interessant

Bataviawerf arrangement | Zeilschip Amsterdam | Teambuilding op het water | Teamuitje zeilen | Origineel bedrijfsuitje

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een van de drie waardebonnen!