Shop & Sail arrangement
dé unieke ervaring voor een compleet dagje uit

Batavia Stad Fashion Outlet
Kom voordelig shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee. In 2001 werd het eerste fashion outlet centre van Nederland geopend, gelegen in de Flevopolder, aan het Markermeer in Lelystad, nabij de Oostvaardersplassen en Marker Wadden.
Centraal gelegen in Nederland, in Lelystad, is Batavia Stad makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren is betaalbaar en er zijn elektrische laadpalen op de grote parkeerplaats. De straten in het centrum zijn sfeervol, ruim en schoon, de pleinen zijn groen. De winkels bieden een ruime keuze aan stijlvolle collecties met altijd 30% tot 70% korting. Hier zijn meer dan 250 nationale en internationale merken te vinden met de laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook in sieraden en keukenwaar.
Scoor voor het zeilen je trendy & functionele outfit bij Helly Hansen, Tenson, Protest of een van de andere merken bij Batavia Stad Fashion Outlet. En wat is nou een dagje uit zonder iets lekkers? De vroege vogels kunnen hun dag starten met een kopje koffie en iets zoets bij één van de horeca locaties bij Batavia Stad Fashion Outlet. Voor of na het shoppen ben jij of zijn jullie klaar voor de wind in de haren en gaan alle trossen los.
Batavia Stad
Ga op ontdekkingsreis met het prachtige traditionele zeilschip de Bounty en ervaar op actieve of ontspannen wijze onvergetelijke zeilbelevenis waar de wind het schip naar toe brengt.

Wij bieden:

De onvergetelijke zeilbelevenis is leuk voor iedereen & vaar met de Sunset Cruise de ondergaande zon tegemoet!

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?
Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

On-Board Menukaart

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?
Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab
Bounty-3