Workshop sushi

Verzamel uw collega’s, vrienden of familie en ga samen aan de slag op zeil- en Trouwschip de Bounty. Met Sushi Time is het nu mogelijk al zeilend alles te leren over sushi. Een leuk alternatief is wandelende sushi demonstraties aan boord van het schip. Bekijk ook eens dit filmpje voor een indruk van een sushi workshop met Sushi Time.

Sushi Time is sinds 2001 actief in Amsterdam en omstreken. Boek nu een bijzondere culinaire zeilervaring voor sushi-liefhebbers op de Bounty. Tijdens deze culinaire belevenis leert u onder begeleiding van een professionele docent in ongeveer 2,5 a 3 uur tijd de kunst van het sushi maken. U krijgt tijdens deze workshop uitleg over een aantal Japanse gebruiken en leert verschillende sushi zelf te maken. Hiervan kunt u gelijk genieten en zo gaat u niet met een lege maag naar huis.

Daarnaast is er ook nog een vrije ronde om voor thuis eigen gemaakte sushi mee te nemen. Na afloop van de workshop zult u voldaan en met nieuwe kennis naar huis toe gaan. De recepten en het sushi-matje krijgt u mee.

sushi

Boekingsinformatie:

De prijs voor de workshop incl. alle ingrediënten is vanaf € 29,50 p.p excl. BTW. Deze prijs staat los van de scheepshuur van de Bounty.

U kunt voor een vrijblijvende afspraak contact met ons opnemen via onderstaande contact button. Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is.