Workshop moordspel

Workshop moordspel:

We bieden moordspelen aan met 2 verschillende manieren van spelen:

1. De acteur speelt een butler van een rijke barones die dood is. Hij nodigt de zakenrelaties en familie van de overleden barones uit op haar geliefde zeilschip de Bounty. Daar geeft hij te kennen dat hij vermoed dat de barones vermoord is… Door middel van sketches en dossierstukken geeft hij de aanwezigen aanwijzingen over de moordenaar. Wie deze aanwijzingen goed doorziet kan de dader ontmaskeren.

In dit spel is vooral de acteur actief en kijken de gasten naar de show van de acteur.

2. In deze opzet spelen een aantal van de gasten verdachten. Ze krijgen vooraf een rolomschrijving en kledingtips en daarbij informatie die ze over de verschillende rondes in het spel moeten brengen.
Het aantal verdachten ligt tussen de 4 en de 8 en de overige gasten zijn rechercheurs die de verdachten moeten ondervragen. Aan de hand van zaken als alibi, motief en link met de plaats delict moet men de dader vinden.

Dit type is interactief en is speelbaar in verschillende thema’s als Maffia, moord op een baron, rijke weduwe, enz.

moordspel
Boekingsinformatie:

De prijzen voor de workshop bedragen:

Aantal uur Prijs excl. BTW
4 uur €450,-
6 uur €480,-
8 uur €510,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief de scheepshuur van de Bounty. Deze workshop is bij te boeken voor uw arrangement.

U kunt voor een vrijblijvende afspraak contact met ons opnemen via onderstaande contact button. Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is.