Muzikaal zeilen evenementen als VIP. Het alternatief voor Festivals

Heerlijk lekker muzikaal zeilen aan boord van zeilschip Bounty!

In samenwerking met verschillende festival organisatoren organiseert Zeilschip Bounty deze de zomer op kleinschalige wijze luxe VIP Muzikaal zeilen events! Hierdoor kan er een uniek en bijzonder alternatief geboden tijdens het wegblijven van de grotere festivals. Zeilschip Bounty (Maximaal 38 pers.) en onze grote zus Stedemaeght (Maximaal 80 pers.) bieden tegen een speciaal individueel meezeil tarief dit aan.

ledverlichting

Prachtig verlichte zeilen tijdens de avondschemer. Live beelden kunnen op onze RA zeilen geprojecteerd worden of gestreamd worden via ons 4G internet netwerk aan boord.

Als VIP mee zeiler krijgt u op exclusieve wijze een proefvaart om de sfeer van deze schepen te proeven. Daarbij houden wij ons natuurlijk aan de RIVM richtlijnen en de 1,5 meter maatschappij. Onze kracht is dat wij als mobiele locaties flexibel ingezet kunnen worden langs de skyline van Amsterdam en of andere plaatsen in Nederland. Doormiddel van meerdere schepen is het mogelijk om zelfs een groot water festival te organiseren maken vanaf 80 tot 450. Bouw uw eigen festival op het water in overleg met Zeilschipbounty.nl.

Geniet van een warme zomerse sfeer op het water deze zomer!
Oxalex biedt dit op veilige wijze aan, waardoor veel mensen kunnen genieten van een heerlijk muzikaal Sailing & Dancing event.

IMG_20200613_174428
De Bounty is op de Nederlandse wateren een uniek zeilschip. Wij behoren zelfs tot de mooiste schepen van het land!
Helemaal bijzonder is als we in het donker varen, want dan creëren wij een extra sfeervolle ambiance doormiddel de zeilen te verlichten met mooie LED verlichting kleuren.

Het is ook mogelijk om een live artiest  / DJ bij ons aan boord te zetten met een select gezelschap, en dat we alles live via ons 4G internet aan boord streamen /opnemen, waarna dit gedeeld kan worden met de achterban. Hoe mooi en uniek is het om op deze manier deze een onvergetelijke ervaring vast te leggen?

Boekingsinformatie:

Wij bieden de mogelijkheid om in combinatie met ons ticket systeem een eigen privé aangelegenheid te organiseren tot 38 personen of met 100% mooi weer garantie max. 45 personen. Ook bieden wij verschillende samenwerking voordelen als je ons helpt met marketing activiteiten. Bekijk: VIP thema zeiltochten. Hierdoor kun jij als artiest, event organisator of cocktailshaker op unieke wijze en risico vrij een Sailing event(en) op het water organiseren. Muzikaal zeilen evenementen kan natuurlijk worden ingevuld met bijvoorbeeld een live artiest of DJ.

Meer weten? Neem contact op.

Proefvaart & individueel meezeilen
Wil je alleen of met je vrienden, familie, collega’s een proefvaart ervaring mee maken?
Meer info en reserveren: Bekijk al onze mee zeil events.

Neem Contact Op met Zeilschip Bounty


Ben je bedrijfsmatig; artiest, cocktailshaker of evenementen organisator?

Wij bieden een unieke samenwerking of kickback fee als jij de marketing en organisatie voor ons uit handen neemt.