VIP Zeilevenementen als alternatief voor Festivals

Corona-proof VIP feesten aan boord van zeilschip Bounty!

In samenwerking met verschillende festival organisatoren organiseert Zeilschip Bounty tijdens de zomer op kleinschalige wijze luxe VIP party’s! Hierdoor kan er een uniek en bijzonder alternatief geboden tijdens het wegblijven van de grotere festivals, terwijl Nederland zich aanpast aan de situatie omtrent COVID-19. Wij bieden zeilschip Bounty (Maximaal 30 pers.) en onze grote zus Stedemaeght (Maximaal 90 pers.) aan tegen een speciaal individuelen tarief.

ledverlichting

Prachtig verlichte zeilen tijdens de avondschemer. Live beelden kunnen op onze RA zeilen geprojecteerd worden of gestreamd worden via ons 4G internet netwerk aan boord.

Als VIP bezoeker krijgt u op exclusieve wijze een proefvaart om de sfeer van deze schepen te proeven. Daarbij houden wij ons natuurlijk aan de RIVM richtlijnen en de 1,5 meter maatschappij. Onze kracht is dat wij als mobiele locaties flexibel ingezet kunnen worden langs de skyline van Amsterdam en of andere plaatsen in Nederland. Vele kleine locaties (combinatie met meerdere schepen) maken het ook mogelijk om grotere evenementen meer dan >100 pers. te kunnen verzorgen.

Geniet heerlijk onder het genot van een luxe cocktail van de zomerse sfeer en warme avond aan boord van Zeilschip Bounty!

IMG_20200613_174428
De Bounty is op de Nederlandse wateren een uniek zeilschip. Wij behoren zelfs tot de 5 mooiste schepen van het land! Helemaal bijzonder is als we in het donker varen, want dan wordt ook onze mooie led verlichting zichtbaar.

Het is ook mogelijk om een DJ / artiest bij ons aan boord te zetten met een select gezelschap, en dat we alles live via ons 4G internet aan boord streamen /opnemen, waarna dit gedeeld kan worden met de achterban. Hoe mooi en uniek is het om op deze manier een onvergetelijke ervaring vast te leggen?

Boekingsinformatie:

Wij bieden jou de mogelijkheid om Bounty in te huren voor eigen privé aangelegenheid. Verder bieden wij op verschillende wijze samenwerkingsvormen voor super leuke VIP thema zeiltochten.
Hierdoor kun jij op unieke wijze en risico vrij dance evenementen op het water organiseren met live muziek, cocktailbar met of zonder ticket verkoop.
Meer weten neem contact op.

Proefvaart & individueel meezeilen
Wil je alleen of met je vrienden, familie, collega’s een Winter Wonderland proefvaart ervaring mee maken?
Meer info en reserveren: Zomer meezeilen events.

Neem Contact Op met Zeilschip Bounty