Muzikaal zeilen is een uniek ‘Sailing & Dancing’ alternatief voor Festival op het water.

Zeil als VIP gezellig mee aan boord van zeilschip Bounty!

In samenwerking met verschillende festival organisatoren organiseert Oxalex gedurende het zeil seizoen / zomervakantie periode op luxe wijze VIP Muzikaal zeilen events! Middels zeilschip Bounty (Maximaal 50 pers.) en onze grote zus Stedemaeght (Maximaal 150 pers.) bieden wij een uniek en bijzonder festival op het water.

ledverlichting

Prachtig verlichte zeilen tijdens de avondschemer. Live beelden kunnen op onze RA zeilen geprojecteerd worden of gestreamd worden via ons 4G internet netwerk aan boord.

Onze kracht is dat wij als mobiele locaties flexibel ingezet kunnen worden langs de skyline van Amsterdam en of andere plaatsen in Nederland. Doormiddel van meerdere schepen is het mogelijk om zelfs een groot water festival te organiseren maken vanaf 80 tot 450 pers.. Overleg en organiseer in samenwerking een eigen festival op het water met Zeilschipbounty.nl.

Geniet van mooie momenten en warme zomerse sferen op het water en laat je zeilen waar de wind ons brengt!
Door de jaren lange ervaring biedt Oxalex dit op veilige en goed georganiseerde wijze aan. Alle genodigden gaan echt genieten van een onvergetelijk muzikaal Sailing & Dancing event op het water.

IMG_20200613_174428
De Bounty is op de Nederlandse wateren een uniek zeilschip. Wij behoren zelfs tot de mooiste schepen van het land!
Helemaal bijzonder is als we in het donker varen, want dan creëren wij een extra sfeervolle ambiance doormiddel de zeilen te verlichten met mooie LED verlichting kleuren.

Het is ook mogelijk om een live artiest  / DJ bij ons aan boord te zetten met een select gezelschap, en dat we alles live via ons 4G internet aan boord streamen /opnemen, waarna dit gedeeld kan worden met de achterban. Hoe mooi en uniek is het om op deze manier deze een onvergetelijke ervaring vast te leggen?

Boekingsinformatie:

Zeilschip Bounty biedt naast exclusief ingehuurd te worden ook de mogelijkheid in combinatie met ons ticket systeem “shared costs” events te organiseren, waarbij elke privé aangelegenheid georganiseerd kan worden van 25 tot 50 personen. Ook biedt Bounty in samenwerking voordelen als je ons helpt met marketing activiteiten. Bekijk: VIP thema zeiltochten. Hierdoor kun jij als live artiest, DJ, event organisator of cocktailshaker op unieke en risico vrije wijze een Sailing event(en) op het water organiseren.

Meer weten? Neem contact op.

Neem Contact Op met Zeilschip Bounty

Ben je bedrijfsmatig; artiest, cocktailshaker of evenementen organisator?

Wij bieden een unieke samenwerking of kickback fee als jij de marketing en organisatie voor ons uit handen neemt.