Trouwen in Lelystad

Normaliter liggen we voor andere gemeenten tijdens de burgerlijke inzegening aan de kade, omdat de trouwlocatie volgens de wet publiekelijk toegankelijk dient te zijn. Dat kan en mag in Lelystad anders. Omdat meer dan 60% van het IJsselmeer als grondgebied van de gemeente Lelystad geldt, kunt u hier ook zeilend trouwen, wat het natuurlijk extra speciaal maakt op deze nogal bijzondere dag.

alexenik4kl

Hoe ziet dit arrangement eruit;

De ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord. Na de officiële inzegening van het huwelijk kan het schip een vaartocht maken langs diverse bezienswaardigheden. Tevens kunt u uw dag zo mooi en uitgebreid maken als u wil. Wij bieden een uitgebreide lijst met cateringmogelijkheden. Ook vindt u op onze pagina met extra opties diverse mogelijkheden uw mooiste dag te voorzien van bijvoorbeeld muziek, fotografie en entertainment.

Boekingsinformatie:

Omdat het voor u één van de meest bijzondere dagen in uw leven moet worden, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging op ons prachtige schip. U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact opnemen met Merilyn van Klaveren – Ursem op nummer 0320-820204 of via onderstaande contact button.
Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is en bieden wij u tevens via onze reserveringsbutton de mogelijkheid zelf uw offerte samen te stellen.