Trouwen het IJ in Amsterdam

Trouwen aan boord van een echt huwelijksbootje met als achtergrond de skyline van Amsterdam met o.a. het scheepvaartmuseum, zeeburg of het centraal station?
Zeil- en Trouwschip Bounty is officieel erkend als trouwlocatie door de gemeente Amsterdam. Stadsdeel centrum en Oost.

Trouwen voor de gemeente Amsterdam heeft de unieke mogelijkheid om 24/7 al zeilend het Ja-woord te mogen geven. Zo is het mogelijk om met een mooie zonsondergang of zelfs tijdens de nachtelijke uren de ceremonie plaats te laten vinden.

Bekijk via deze link: actuele huwelijk / trouwledges gemeente Amsterdam

trouwen op het ij haven amsterdam
Bountyled

Hoe ziet het arrangement eruit;

De ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord. Voor, tijdens en na de officiële inzegening van het huwelijk kan het schip een vaartocht maken langs diverse bezienswaardigheden. Tevens kunt u uw dag, avond of nacht zo mooi en uitgebreid maken als u wil. Wij bieden een uitgebreide lijst met cateringmogelijkheden.

Ook vindt u op onze pagina met extra opties diverse mogelijkheden uw mooiste dag te voorzien van bijvoorbeeld muziek, fotografie, entertainment en mocht u in de avond of nacht willen trouwen bieden wij zelfs de mogelijkheid tot spectaculaire LED verlichting. Geniet van deze nachtelijke sfeeren met Bounty als deze floating nightclub bekijk foto’s: Bounty LED arrangement

Boekingsinformatie:

Omdat het voor u één van de meest bijzondere dagen in uw leven moet worden, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging op ons prachtige schip. U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact opnemen met Merilyn van Klaveren – Ursem op nummer 0320-820204 of via onderstaande contact button.
Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is en bieden wij u tevens via onze reserveringsbutton de mogelijkheid zelf uw offerte samen te stellen.