BBQ op het water

Zin in een onvergetelijke ervaring met vrienden, familie of collega’s op het water?

Ontdek onze exclusieve BBQ-arrangementen aan boord van het prachtige zeilschip Bounty! Of je nu kiest voor het BBQ & Anker-arrangement of het BBQ & Sail-avontuur, je bent verzekerd van een zorgeloze dag / avond vol plezier, ontspanning en heerlijk eten.

Stel je voor: het zonnetje schijnt, het water kabbelt zachtjes en jij geniet met je gezelschap van een smakelijke barbecue op het dek van een luxe authentiek zeilschip. Het is de perfecte manier om samen te komen en te genieten van het beste wat de zomer te bieden heeft.

Maar let op, deze unieke ervaring is exclusief beschikbaar voor groepen van 25 tot 50 personen en moet uiterlijk drie weken voor afvaart gereserveerd worden. Bovendien bieden we Last-minute een mooie-weer-garantie mogelijkheid aan, waardoor je tot enkele dagen in overleg voor afvaart nog kunt profiteren van dit voordeel. Mis deze kans niet om voor een speciale prijs een onvergetelijke dag op het water te beleven. Boek nu en zorg ervoor dat jouw zomerdag een droomdag wordt op de Bounty!

(Voor kleinere groepen bieden wij eveneens de mogelijkheid om te varen, echter met een bijkomende toeslag)

BBQ Anker Arrangement

Hoe ziet het BBQ Anker budget arrangement eruit?

Geniet van een unieke barbecue-ervaring terwijl we voor anker liggen! U wordt om 18:30 uur hartelijk welkom geheten door de crew van Zeilschip Bounty. Om 19:00 uur varen we uit en zoekt de kapitein een idyllische plek om het anker uit te werpen. Zodra we omstreeks 19:30 uur voor anker gaan, wordt de barbecue aangestoken en kunt u genieten van een keur aan vlees, sauzen en salades. We zetten rond 20:30 uur koers terug naar de Bataviahaven, waar we om ongeveer 21:00 uur aanmeren.

(Tijden zijn een indicatie en naar wens aan te passen)

Bij het ‘BBQ Anker’ arrangement is inbegrepen:

– Complete BBQ met diverse soorten vlees, sauzen en salades
– Gratis welkomstdrankje
– Een korte vaartocht naar een mooie locatie

U kunt van het BBQ Anker arrangement genieten voor €69,- p.p.

BBQ & SAIL Arrangement

Hoe ziet het BBQ & SAIL budget arrangement eruit?

Bij dit complete BBQ-ervaring op het water wordt u om 18:30 uur hartelijk welkom geheten door de crew van Zeilschip Bounty. Om 19:00 uur varen we uit en bepalen we de koers waar we heen varen. Als de zeilen staan, maakt de crew alles gereed voor de barbecue. Rond 19:30 uur begint het barbecueën terwijl we op unieke wijze zeilen en langs prachtige locaties varen; geniet van een assortiment aan vlees, sauzen en salades. We keren om 21:00 uur terug, om tegen 21:30 uur weer aan te meren in de Bataviahaven.

(Tijden zijn een indicatie en naar wens aan te passen)

Bij het ‘BBQ & SAIL’ arrangement is inbegrepen:

– Complete BBQ met diverse soorten vlees, sauzen en salades
– Gratis welkomstdrankje
– Een mooie zeilervaring

U kunt van het BBQ & SAIL arrangement genieten voor €89,- p.p.

Meedoen met de Bounty BBQ aan Boord?

Via onderstaand formulier kun je alle benodigde info aanvragen!

Gedurende elk van deze arrangementen is het mogelijk andere dranken aan onze bar tegen contante betaling te verkrijgen.

BBQ Arrangement
BBQ Arrangement
BBQ Arrangement
BBQ Arrangement

Boekingsinformatie:

Special price

Dit speciale budgetarrangement kan tot maximaal drie weken voor de afvaart worden geboekt. Deze BBQ-arrangementen zijn exclusief beschikbaar vanuit onze vertrekhaven in Lelystad. Voor andere vertrekhavens kunnen we het arrangement aanbieden tegen onze standaard huurtarieven. Indien u vanuit een andere haven wilt vertrekken, stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op, uitgaande van minimaal 20 personen.

Kinderen; tot en met 3 jaar varen en eten gratis mee en voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar geldt een korting van 50%.
Dieet wensen; Voor een extra bedrag van €7,50 per persoon bieden we vegetarische opties aan, en voor €15,- per persoon zijn er ook veganistische alternatieven beschikbaar.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u ons bereiken via de contactknop hieronder. Om te controleren of uw gewenste datum nog beschikbaar is, kunt u gebruikmaken van de beschikbaarheidsknop. Indien u direct een reservering wilt plaatsen voor het bovengenoemde arrangement, kunt u dit doen via onze ‘snel contact’-knop; wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.