BBQ op het water

Kent u onze heerlijke barbecue-arrangementen al? Met inachtneming van de RIVM-richtlijnen kunnen wij dit heerlijke, zomerse arrangement aanbieden aan jong & oud.

Zeilschip Bounty biedt een unieke belevenis op een prachtige locatie op het water. Lekker samen met collega’s, vrienden en/of familie heerlijk ontspannen en veilig barbecueën op een exclusief zeilschip.

Deze arrangementen zijn maximaal drie weken voor afvaart te boeken voor gezelschappen van minimaal 20 tot maximaal 38 personen! 

BBQ Anker Arrangement

Hoe ziet het BBQ Anker budget arrangement er uit?

Gezellig voor anker liggen en in alle rust barbecueën! U wordt om 18:30 uur gastvrij ontvangen door de crew van Zeilschip Bounty. Om 19:00 uur kiezen wij het ruime sop en gaat de kapitein op zoek naar een mooie plaats om voor anker te gaan. Zodra wij voor anker liggen (omstreeks 19:30 uur) ontsteekt de crew de barbecue, vanaf dat moment kunt u heerlijk genieten van diverse soorten vlees, sauzen en salades. Rond 21:00 uur gaan wij richting de Bataviahaven waar wij rond 21:30 uur weer aanmeren.

(Tijden zijn een indicatie en naar wens aan te passen)

Bij het ‘BBQ Anker’ arrangement is inbegrepen:

– Complete BBQ met diverse soorten vlees, sauzen en salades
– Gratis welkomstdrankje
– Een korte zeiltocht naar een mooie locatie

U kunt van het BBQ Anker arrangement genieten voor €59,- p.p.

BBQ & SAIL Arrangement

Hoe ziet het BBQ & SAIL budget arrangement er uit?

Voor deze volledige BBQ op het water experience wordt u om 18:30 uur gastvrij ontvangen door de crew van Zeilschip Bounty. Om 19:00 uur kiezen wij het ruime sop en zet de crew al het barbeque materiaal klaar. Omstreeks 19:30 uur ontsteekt de crew de barbecue terwijl het schip langs de mooiste gebieden vaart, vanaf dat moment kunt u heerlijk genieten van diverse soorten vlees, sauzen en salades. Rond 21:00 uur maken wij rechtsomkeert, waardoor wij rond 21:30 uur weer aanmeren in de Bataviahaven.

(Tijden zijn een indicatie en naar wens aan te passen)

Bij het ‘BBQ & SAIL’ arrangement is inbegrepen:

– Complete BBQ met diverse soorten vlees, sauzen en salades
– Gratis welkomstdrankje
– Een prachtige zeilervaring

U kunt van het BBQ & SAIL arrangement genieten voor €89,- p.p.

Check beschikbaarheid en reserveer

Via onderstaande buttons kun je zelf online een offerte naar wens samenstellen.

Gedurende elk van deze arrangementen is het mogelijk andere dranken aan onze bar tegen contante betaling te verkrijgen.

BBQ Arrangement
BBQ Arrangement
BBQ Arrangement
BBQ Arrangement

Boekingsinformatie:

Barbecue & Zeilen

Aangezien het hier gaat om speciaal budget arrangement. Kan deze maximaal 3 weken voor afvaart worden geboekt. Deze BBQ arrangementen zijn alleen beschikbaar vanuit de vertrekhavens Lelystad. Andere vertrekhavens zijn in combinatie met onze standaard huurtarieven wel mogelijk. Wilt u vanuit een andere haven vertrekken? Wij maken graag op basis van min. 20 pers. een vrijblijvende offerte op maat.

Kinderen t/m 3 jaar gratis en 4 t/m 12 jaar 50% korting.
Tegen een meerprijs van €6,- p.p. bieden wij ook vegetarische alternatieven.

U kunt voor een vrijblijvende afspraak contact met ons opnemen via onderstaande contact button. Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is. Mocht u al direct een reservering willen maken voor bovenstaand arrangement kunt u dat doen via onze snel contact button: wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.