Single sunset cruise vanaf 35+

single-cruises-1

Zeil op unieke wijze mee de zonsondergang tegemoet samen met andere gelijk gestemden.

Ben je op zoek naar een leuk én gezellig avondje uit? Stap aan boord van dit prachtige zeilschip. Direct bij aankomst word je gastvrij verwelkomt door Kaptein Alex en crew met een lekker welkomst drankje. Na een kort palaver worden de trossen los gemaakt en varen we de haven uit waar de wind ons brengt. Nadat de eerste zeilen zijn geplaatst, nestel je je comfortabel in één van de acht rode lounge kussens op het zonnedek. Maak een praatje met de andere deelnemers en haal een drankje aan de bar, geniet van de zonsondergang en de hapjes of help de crew een handje mee met het zeilen. Kortom alles kan en niets moet.

Dit romantisch zeilschip is dé perfecte plek voor een onvergetelijke avond. Zeilen maakt hongerig! Daarom serveert de crew de hele avond meerdere lekkere borrelhapjes. Deze warme en koude hapjes zijn niet onbeperkt, je kunt wel onbeperkt gebruik maken van koffie / thee en water met een smaakje. Overige drankjes bestel je tegen contante of pin betaling aan de bar.

Al meerdere jaren varen singles op gezellige en informele wijze mee op dit prachtige zeilschip. Bekijk deze leuke video of meerdere foto’s vind je hier.
Stap aan boord in Bataviahaven te Lelystad en geniet van een leuke en ontspannen avond uit … en wie weet ontmoet je op het water wel de ware!

Slapen onder 1000 sterren…of in de kombuis.

Wil je blijven overnachten? Na een gezellig avondje uit, waarbij je ook wat gedronken hebt is het optioneel mogelijk om voor slechts € 14 aan boord te blijven slapen. Tevens krijg je er s’ochtends een goed ontbijt bij. Neem wel je eigen slaapzak en luchtbed of matje mee. Er zijn enkel toiletten aan boord aanwezig. Tegen een kleine betaling kun je gebruik maken van de faciliteiten (toiletten en douches) van de Bataviahaven. Deze haven is al meerdere jaren uitgeroepen tot beste charter haven van Nederland!

Short weekendje weg incl. Oostvaarderplassen of shopping Bataviastad!

De volgende ochtend na het ontbijt zijn er 2 vervolg activiteiten mogelijk: Geniet van de natuur en maak een sportieve wandeling door het Oostvaardersveld en beleef de Oostvaardersplassen op geheel eigen wijze. Landschappen die daar voorkomen zoals rietmoeras, waterpartijen, grasvlaktes, ruigte en bos komen in het Oostvaardersveld naast elkaar voor. Zoveel afwisseling is aantrekkelijk voor talloze dieren en planten en hier word je als bezoeker vrolijk van. De vele paden en verschillende uitkijkmogelijkheden zorgen er voor dat je het hele jaar volop kunt genieten.

Dit natuurgebied is gratis toegankelijk en biedt verschillende wandel- en fiets mogelijkheden. Bounty biedt een overzichtelijke routebeschrijving en via de vele oriëntatiepanelen worden de routes duidelijk aangegeven. Meer info: Bezoekerscentrum Oostvaardersplassen

Als alternatief kun je ook op loop afstand lekker shoppen in Bataviastad. In deze fashion outlet vind je ruim 100 winkels van internationale modemerken, die standaard 30 – 70% korting geven op hun collecties. Als deelnemer van de Sunset Cruise ontvang je een speciale VIP kaart waarmee je op al je aankopen 10% extra korting ontvangt. Meer info: Bataviastad Outlet

Zin om deel te nemen?
Weer of geen weer kapitein Alex en de crew zorgen bij iedere vaartocht voor een onvergetelijke beleving. Zon of geen zon, na regen komt zoneschijn en buien kunnen omzeilt worden met als extra tip op het water valt er veel minder regen dan op het land. Meld je tijdig aan.

Ticketprijs 49 euro p.p. (promotioneel tarief)

Ben je actief om mensen bij elkaar te krijgen? Leuke tip! Organiseer min. 5 deelnemers en ontvang 1 vrijkaart.

Kosten voor de overnachting bedraagt € 14,- incl. goed verzorgt ontbijt. Reserveer tijdig i.v.m. de organisatie.

Het programma;
20:00 – 20:30 uur: Ontvangst met een heerlijke sangria, prosecco of traditionele schippersbitter.
20:30 uur: Uitvaren Bataviahaven te Lelystad. Zorg dat je op tijd bent voordat je het schip mist.
20:30 – 23:30 uur: Tijdens de vaartocht op zoek naar het mooiste uitkijk voor de Sunset worden er verschillende warme en koude borrelhapjes geserveerd / gepresenteerd. Gelieve rekening houden dat dit gaan volwaardige maaltijd is.
00:00: terug komst Bataviahaven Lelystad, waarna de bar nog open blijft tot gewenst.

Wil je ook deze gezellige avond meemaken?

Bekijk verschillende datums en reserveer tijdig via GO-OUT.NL

Na het boeken zie je wie er allemaal meegaan. Deze zeiltocht vindt plaats vanaf 15 pers.

Prijs inbegrepen;
Welkomst drankje – Onbeperkt gebruik koffie / thee en water met verschillende smaken.
4 warme borrelhapjes – Achtergrond of dansmuziek en een spectaculaire LED lightshow.

Overige dranken zijn niet inbegrepen; deze kunnen tegen contante of PIN betaling bij onze crewleden of aan de bar besteld worden.