Asverstrooiing Zeilschip Bounty

Het leven is als een schelp waarin de eeuwigheid blijft ruisen.

Een Asverstrooiing op het Marker- of IJsselmeer, aangepast aan u wensen is een bijzondere mogelijkheid bij ons.

Op een dag komt er een moment dat u afscheid moet nemen van uw dierbare.
Iedereen verwerkt dit verlies op zijn of haar eigen manier. Een asverstrooiing op het open water is een bijzonder intieme en rustgevende manier om gezamenlijk het verdriet te delen en de laatste eer aan de overledene te bewijzen.

Asverstrooiing Zoetwater Markermeer

Wij bieden u en uw naasten een bijzondere en sfeervolle vaartocht op de Nederlandse binnenwateren. Een prachtige ervaring dat ondanks het grote verlies, uw dierbare nog steeds deel uit maakt van het grote geheel. Het water geeft rust. Met het geluid van de golven kunt u de gedachtes en herinneringen even helemaal laten gaan.

Tijdens deze vaartocht heeft u ruim de tijd om op een speciale en natuurlijke wijze afscheid te nemen. In een persoonlijk gesprek vooraf bespreken wij met warmte en aandacht uw specifieke wensen, eventuele rituelen en de afscheidsceremonie.

Het is een uniek schip. Intiem, sfeervol, compleet verzorgd en eenbijzondere mogelijkheid, waar wij graag van uw verdriet een mooie, warme en blijvende herinnering van maken.
Wij doen dit graag met veel liefde, warmte en respect voor u en uw naasten.

Wist u dat? Vanuit geloof rituelen; bijvoorbeeld een Hindoestaanse uitvaart ceremonie / as verstrooiing op echt stormend water uitgevoerd dient te worden. Nederland zit verbonden aan meerdere zoetwater rivieren waarbij de oorsprong komt vanuit uit verschillende Europese landen. Vanuit Kampen kunnen wij daadwerkelijk een afscheidsceremonie ritueel uitvoeren op stromend zoetwater die eindigt in het IJsselmeer & Marker Meer, vanuit daar stroomt het water verder naar zee.

 

Een uitvaart op stromend water,

Zeilschip Bounty biedt de mogelijkheid

Wanneer u ervoor kiest om de as te uitstrooien van uw geliefde op zee of de binnenwateren van Nederland kan dit op veel locaties. Het IJssel- of Markermeer is een plek bij uitstek die zich daarvoor zeker leent. Zeilschip Bounty biedt een speciaal arrangement betreft asverstrooiing, dit ziet er als volgt uit:

  • 10:00 – 10:30 uur: Welkom aan boord met koffie / thee en authentieke scheepskoek
  • 10:15 – 10:30 uur: Palaver (Veiligheidsuitleg)
  • 10:30 uur: Trossen los
  • 10:30 – 11:00 uur: Prachtige zeiltocht naar een mooie plaats op het IJssel- of Markermeer
  • 11:00 – 12:00 uur: Afscheidsceremonie
  • 12:00 – 13:00 uur: Prachtige zeiltocht terug naar de haven.

Tijdens de zeiltocht heeft u de beschikking tot zoute koekjes en nootjes, welke worden gepresenteerd op de tafels en de bar binnen het schip. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het uitstrooien van de as van uw geliefde op zee? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0320 – 820 204, voor al uw vragen over de zaken betreft asverstrooiing op Zeilschip Bounty.

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct