Asverstrooiing Zeilschip Bounty

Het leven is als een schelp waarin de eeuwigheid blijft ruisen.

Een asverstrooiing op het Marker- of IJsselmeer, aangepast aan uw wensen, is een bijzondere mogelijkheid die wij bieden.

Er komt een dag waarop u afscheid moet nemen van een dierbare. Iedereen gaat anders om met dit verlies. Een asverstrooiing op het open water biedt een unieke, intieme en rustgevende gelegenheid om samen het verdriet te delen en een laatste eer aan de overledene te bewijzen.

Asverstrooiing Zoetwater Markermeer

Wij bieden u en uw naasten een bijzondere en sfeervolle vaartocht op de Nederlandse binnenwateren. Het is een prachtige ervaring die, ondanks het grote verlies, maakt dat uw dierbare nog altijd deel uitmaakt van het grotere geheel. Het water biedt rust; het geluid van de golven helpt u uw gedachten en herinneringen even helemaal los te laten.

Tijdens deze vaartocht krijgt u alle tijd om op een speciale en natuurlijke manier afscheid te nemen. In een persoonlijk gesprek vooraf bespreken we met veel warmte en aandacht uw specifieke wensen, eventuele rituelen en de details van de afscheidsceremonie.

We bieden deze ervaring aan op een uniek, intiem en sfeervol schip dat compleet verzorgd is. We maken graag van uw verdriet een mooie, warme en blijvende herinnering. Dit doen we met veel liefde, warmte en respect voor u en uw naasten.

Als deze manier van afscheid nemen u aanspreekt, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bekijken hoe we van dit belangrijke moment een liefdevolle en onvergetelijke ervaring kunnen maken.

Wist u dat er vanuit bepaalde geloofsrituelen specifieke eisen kunnen zijn aan het verstrooien van as? Neem bijvoorbeeld een Hindoestaanse uitvaartceremonie, waarbij de asverstrooiing idealiter plaatsvindt op echt stromend water. Nederland is verbonden met diverse zoetwaterrivieren die hun oorsprong hebben in verschillende Europese landen. Vanuit Kampen kunnen wij een afscheidsceremonie en ritueel uitvoeren op stromend zoetwater dat uiteindelijk uitmondt in het IJsselmeer en Markermeer. Van daaruit stroomt het water verder naar de zee.

 

Een uitvaart op stromend water,

Zeilschip Bounty biedt de mogelijkheid

Wanneer u ervoor kiest om de as te uitstrooien van uw geliefde op zee of de binnenwateren van Nederland kan dit op veel locaties. Het IJssel- of Markermeer is een plek bij uitstek die zich daarvoor zeker leent. Zeilschip Bounty biedt een speciaal arrangement betreft asverstrooiing, dit ziet er als volgt uit:

  • 10:00 – 10:30 uur: Welkom aan boord met koffie / thee en authentieke scheepskoek
  • 10:15 – 10:30 uur: Palaver (Veiligheidsuitleg)
  • 10:30 uur: Trossen los
  • 10:30 – 11:00 uur: Prachtige zeiltocht naar een mooie plaats op het IJssel- of Markermeer
  • 11:00 – 12:00 uur: Afscheidsceremonie
  • 12:00 – 13:00 uur: Prachtige zeiltocht terug naar de haven.

Tijdens de zeiltocht heeft u de beschikking tot zoute koekjes en nootjes, welke worden gepresenteerd op de tafels en de bar binnen het schip. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het uitstrooien van de as van uw geliefde op zee? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0320 – 820 204, voor al uw vragen over de zaken betreft asverstrooiing op Zeilschip Bounty.

Op zoek naar iets echt bijzonders of wilt u een offerte ontvangen voor uw speciale wens? Neem dan direct contact met ons op!

Tel: +31 (0)320-820204  of reserveer direct