Zeil- en Trouwschip Bounty informatie

Historie en algemene informatie Zeil- en Trouwschip Bounty

Bounty is in 2004 opnieuw gedoopt als prachtige twee-mast brigantijn in de staat waarin zij momenteel nog steeds verkeert. Origineel is deze viskotter in 1954 gebouwd op de Concordia werf te Amsterdam en heeft destijds tot 1965 dienst gedaan op de Noordzee. Het schip was toen gevestigd in Zeebrugge (België) onder naam van Z581 Uranus.

 

Momenteel is Bounty in thuishaven Bataviahaven te Lelystad gevestigd, maar zeilschip Bounty kan ook vanuit andere havens vertrekken o.a.: IJmuiden, Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Stavoren, Lemmer, Urk en Kampen.

Dit prachtig traditioneel dwarsgetuigde schip met haar 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is uniek op de Nederlandse binnenwateren en zal voor elke vaartocht een onvergetelijke ervaring bieden.

zeilplan Bounty

Bounty is ingericht met gevoel voor traditie en gezelligheid. Voor iedere gelegenheid kunnen wij een passend arrangement samenstellen. Zowel voor de zakelijke als de particuliere aanvragen hebben wij naast een aantal interessante standaard arrangementen ook de mogelijkheid om een vaartocht geheel volgens eigen wens te verzorgen of een bepaald thema te gebruiken. Er is een professionele geluidsinstallatie aan boord die wij beschikbaar stellen. Kortom wij zijn flexibel en bijna alles is mogelijk.

Elk gelegenheid is bij ons uniek of het buiten en of bij minder weer binnen wordt georganiseerd. Bounty is the perfect place for the perfect day.

Het schip biedt buiten een dek vol ruimte om rond te lopen of lekker te ontspannen op één van onze lounge kussen aan het dek en te genieten van de elementen. Binnen bevindt zich een lichte, ruime bar met uitzicht over het water. Benedendeks bevinden zich vier toiletten en een professionele keuken. Vanaf de bar gaat een trap naar een ruime dans- en eetruimte.

 

Dit schip biedt varende comfortabel ruimte tot maximaal 50 pers. Voor stilliggende evenementen biedt Bounty tot 85 pers. voldoende ruimte.

 

Bounty is zeer ruimtelijk ingericht en biedt hierdoor geen slaapplaatsen aan boord of er bestaat een wens om te slapen in één grote slaapzaal of het duizend sterren hotel op een mooie zomernacht. In samenwerking met o.a. Movenpick hotel Amsterdam, Spaander Volendam en andere hotels in Hoorn, Enkhuizen en omgeving kunnen wij voldoende overnachting capaciteit organiseren.

 

Uw gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze prachtige mobiele locatie. Wij helpen graag uw evenement van a tot z te organiseren

kapitein-Alex-altijd-succes