Zeilschip Bounty informatie

Historie en algemene informatie Zeilschip Bounty

Bounty is in 2004 opnieuw gedoopt als prachtige twee-mast brigantijn in de staat, waarin zij momenteel nog steeds verkeert. Origineel is deze viskotter in 1954 gebouwd op de Concordia werf te Amsterdam en heeft destijds tot 1978 dienst gedaan op de Noordzee als plankenvisser. Het schip was toen gevestigd in Zeebrugge (België) onder de naam Z581 Uranus >>> (bekijk link voor meer gedetailleerde info)

 

Momenteel is Bounty in thuishaven Bataviahaven te Lelystad gevestigd, maar dit zeilschip kan als varende locatie ook vanuit andere havens vertrekken o.a.: IJmuiden, Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Stavoren, Lemmer, Urk en Kampen.

Dit prachtig traditioneel dwarsgetuigde schip met haar 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is uniek op de Nederlandse binnenwateren en zal bij elke vaartocht een onvergetelijke belevenis bieden.

zeilplan Bounty

Bounty is ingericht met gevoel voor sfeer, traditie en gastvrijheid. Voor elke gelegenheid kunnen wij een passend arrangement samenstellen. Zowel voor de zakelijke als de particuliere gelegenheden bieden wij naast een aantal leuke standaard arrangementen ook de mogelijkheid om een vaartocht geheel naar eigen wens in te richten. Wij denken graag mee om een super leuke dag van A tot Z te verzorgen.
Middels onze professionele geluidsinstallatie aan boord, kunnen wij ook leuke thema avonden of presentaties te verzorgen.

Elke gelegenheid is bij ons uniek. Lekker buiten of bij minder weer binnen georganiseerd. Bounty is the perfect place for the perfect day.

Het schip biedt buiten een dek vol ruimte om rond te lopen of lekker te ontspannen op één van onze lounge kussen aan het dek en te genieten van de elementen. Binnen bevindt zich een lichte, ruime bar met uitzicht over het water. Benedendeks bevinden zich vier toiletten en een professionele keuken. Vanaf de bar gaat een trap naar een ruime dans- en eetruimte.

 

Het schip biedt varend een comfortabele ruimte tot max. 50 pers. Voor stilliggende evenementen (bv; receptie / netwerk event) biedt Bounty tot max. 85 pers. ruimte.

 

Bounty heeft geen slaapvertrekken voor de gasten. Hierdoor is het schip binnen zeer ruimtelijk ingericht.

Wilt u graag een meerdaags zeilevenement organiseren? In samenwerking met de hotels:
Amsterdam – Movenpick hotel
Volendam – Spaander
Lelystad –
Hoorn –
Enkhuizen –
Medemblik –

Middels deze hotels kunnen de gasten op luxe en comfortable wijze met voldoende overnachting capaciteit van een goede nachtrust genieten .

 

Uw gasten zullen nog vaak terugdenken aan deze prachtige mobiele locatie. Wij helpen graag uw evenement van a tot z te organiseren

image003 (1)
kapitein-Alex-altijd-succes