Wij hebben 4 luxe Winterpakketten samengesteld waarmee u een unieke beleving cadeau kunt geven. Zeilschip Bounty presenteert een nieuw, warm en sfeervol concept; Winter Wonderland. Stap gedurende de wintermaanden veilig aan boord voor een onvergetelijke Winter(zeil)belevenis op het Marker- en / of IJsselmeer. Liever varen wanneer de temperatuur weer stijgt? De waarde / cadeau bonnen zijn onbeperkt geldig!

5

Winterpakket steun de Bounty!

Wij hebben het net als veel ondernemers zwaar te verduren met de maatregelen van het kabinet. Gelukkig hebben wij in de markt een uitzonderingspositie waardoor we wel prachtige vaartochten kunnen en mogen aanbieden. Maar een beetje extra hulp kunnen we goed gebruiken.

Daarom hebben wij voor al onze gasten, vrienden, liefhebbers, fans en andere belangstellenden een prachtig winterpakket met verschillende inhoud samengesteld om op gezellige wijze de donkere wintermaanden door te komen. In ieder pakket zit een waarde/ cadeau bon met code in te wisselen op elke vaartocht naar keuze met onbeperkte geldigheid.

Wij kijken uit naar uw bestelling(en).

Hartelijk bedankt namens de gehele zeilschip Bounty crew!

#supportyourlocals

Voor alle waardebonnen geldt dat zij een onbeperkte geldigheid hebben en niet inwisselbaar zijn voor geld. Mocht een klant een goedkopere vaartocht boeken kunnen zij het restant gebruiken als korting op een eventuele volgende vaartocht.