review zeilschip bounty thc

Amersfoort
12 augustus 2023

Beste Merylin en Alex,

Wow….respectvolle stilte….wow…
Wat hebben jullie ons een fantastische middag/avond bezorgd en wat voelden wij ons thuis aan boord van de prachtige en imposante Bounty.

Alles was tot in detail verzorgd en jullie crew blinkt uit in vriendelijkheid, professionaliteit en gastvrijheid…jullie kunnen oprecht trots zijn. De verhalen en historie waarmee Alex ons verraste hebben oprecht indruk gemaakt en de sfeer was vanaf de eerste minuut ontspannen en plezierig.

Jullie hebben onze start voor het nieuwe seizoen extra lading en betekenis gegeven, het gevoel om op het open water te zitten en aan de horizon in het oneindige te kijken blijft speciaal. Het levert ons en ons bedrijf opnieuw het besef op dat er geen beperkingen zijn, niet voor ons…als je de zeilen goed hebt staan en de wind haar werk laat doen kun je komen waar je wilt zijn…

Wij willen jullie daarom ook alle lof toezwaaien en jullie nogmaals bedanken voor de fantastische ervaring.
Hierbij sturen we jullie een kleinigheidje toe, wij hopen dat het in de smaak valt…voor het gemak gaan wij entan uit dat het onderscheid tussen female & male product duidelijk is. Voor uitleg en gebruik check trendyhair.nl.

Voor nu wensen wij jullie alle goeds, zowel zakelijk als privé.

Mede namens alle luie dekknechten, verstekelingen en hands on matrozen van TrendyHair Company,

Liefs en een behouden vaart,

Renate en Marc