Het leukste cadeau om weg te geven of te krijgen!

De “Bounty belevenissen” Cadeaubon!

Geef een geweldige zeiltocht cadeau met deze tegoedbon!

De Bounty Belevenis Bon geeft de ontvanger recht op een heerlijke dag op ’t water aan boord van het enige echte Zeilschip Bounty.

Bestel nu de Sunset Cruise cadeaubon

Via dit formulier kunt u een cadeaubon(nen) aanvragen. Wij adviseren om ruim van tevoren deze waardebon aan de gelukkige ontvanger te overhandigen, zodat er nog voldoende tijd is om deze te verzilveren. Dus wacht niet te lang met het geven van deze leuke voucher!

Vul hier uw gegevens in:
* Gekleurde velden zijn verplicht.
Geeft u de bon cadeau? Vul dan bij Voornaam en Achternaam de naam in van de persoon in die de bon krijgt. De overige gegevens moeten u eigen gegevens blijven!

De Tegoedbon voor een Onvergetelijke Zeilbelevenis!

zeilen-kadobon-cadeaubon1

De cadeaubon:

 • 59,- per persoon
 • De voucher is 2 jaar lang geldig
 • Direct in huis — 100% digitaal

Goed om te weten!

 • Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis mee!
 • Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar hebben we een speciale aanbieding: 2 kaartjes voor de prijs van 1.
 • De bar is open voor een hapje en een drankje!
 • Betalen kan met PIN, contant of creditcard.

Praktische informatie:

 • Locatie:
  Lelystad
 • Duur:
  Halve dag
 • Beschikbaarheid:
  Zon & feestdagen

Beschrijving

Tussen 1954 en 1978 was het Zeilschip Bounty een viskotter op de Noordzee. Vanaf 2004 is zij omgebouwd tot een luxe dwarsgetuigd zeilschip, waarbij alle oorspronkelijke elementen bewaard zijn gebleven. Bounty is uniek op de Nederlandse binnenwateren met 9 zeilen (405 vierkante meter zeiloppervlak) en 114 lijnen, en behoort tot één van de mooiste schepen van Nederland. Stap aan boord met vrienden, familie, collega’s of individueel!

Bataviahaven

Zeilschip Bounty vertrekt vanaf de Bataviahaven in Lelystad. Samen met andere deelnemers hijs je de zeilen of geniet je comfortabel weggezakt in één van de loungekussens op ons bovendek, onder het genot van een hapje en drankje. Met de zon op je gezicht en de wind in je haren beleef je een onvergetelijke zeiltocht.

Ook leuk voor de kids!

Speciaal voor de jongsten zijn er activiteiten aan boord, zoals helpen met het plaatsen van de zeilen en het sturen van het schip. Ook is er een échte schatkist aanwezig, vol met leuke verrassingen! Voor kinderen zonder zwemdiploma hebben we passende reddingsvesten beschikbaar, zodat ook ouders zonder zorgen kunnen genieten van de zeilbelevenis.

Alvast bedankt en tot snel aan boord