Netwerken op het water

Omschrijving:

Organiseer een zeildag met een zakelijk karakter. Dit jaar is een mooi moment om regelmatig bij elkaar te komen en weer eens even bij te praten. Trek uw leden dit voorjaar eens uit hun comfort zone en laat eens een “echt frisse wind” door hun ideeën waaien.

Hieronder treft u een aantal voorbeeldprogramma’s aan, met daarbij een opgave van de kosten. Het minimale aantal deelnemers voor onze netwerktochten is 25 personen. Tegen dit tarief kunnen wij deze bijzondere programma’s aanbieden op maan-, dins- en woensdagen. Andere dagen mogelijk in overleg. Voor alle arrangementen geldt: onbeperkt koffie / thee.

Hoe zien deze arrangementen eruit;

Netwerk Ontbijt – Vaartijd 3 uur (van 07:00 uur tot 10:00 uur)

Bij ontvangst staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar, bestaande uit diverse broodsoorten, divers hartig en zoet beleg, cereals, yoghurt, handfruit, melk, karnemelk en jus d’ orange.

Hoe ziet dit arrangement eruit?

07:00 – 07:30 uur: Ontvangst door crew van Trouwschip Bounty met een vers kopje koffie / thee
07:30 uur: Trossen los & start netwerk ontbijt
7:30 – 9:30 uur: Zeilen & Netwerken
10:00 uur: aanmeren Bataviahaven Lelystad

Netwerk Brunch – Vaartijd 3 uur (van 10:00 uur tot 13:00 uur)

U stapt aan boord en wordt ontvangen met een verse kop koffie / thee. Benedendeks staat een brunchbuffet waarop u de volgende gerechten treft: luxe sandwiches met divers beleg (vlees en vis), roerei met zalm en witbrood, hartige dagtaart, fruitsalade, koffie/thee, melk, karnemelk en jus d’orange.

Hoe ziet dit arrangement eruit?

10:00 – 10:30 uur: Ontvangst door crew van Trouwschip Bounty met een vers kopje koffie / thee
10:30 uur: Trossen los & start netwerk brunch
10:30 – 12:30 uur: Zeilen & Netwerken
13:00 uur: aanmeren Bataviahaven Lelystad

Netwerk Lunch- Vaartijd 3 uur (van 11:00 uur tot 14:00 uur)

Een stevige kop soep van de dag, lekker en gezond belegde broodjes, melk, karnemelk en onbeperkt koffie/thee en frisdranken. De zeilen op, een frisse wind…u stapt voldaan en uitgewaaid van boord en gaat opgefrist en vol nieuwe ideeën weer aan het werk.

Hoe ziet dit arrangement eruit?

11:00 – 11:30 uur: Ontvangst door crew van Trouwschip Bounty met een vers kopje koffie / thee
11:30 uur: Trossen los & start netwerk lunch
11:30 – 13:30 uur: Zeilen & Netwerken
14:00 uur: aanmeren Bataviahaven Lelystad

Netwerk Borrel- Vaartijd 3 uur (van 16:00 uur tot 19:00 uur)

Na een dag hard werken komt u bij ons een welverdiende borrel halen. Wij doen daar natuurlijk wat hartige hapjes bij zoals een uitgebreid Hollands borrelgarnituur (diverse kaas- en worstsoorten, mosterd en zuur), warme gehaktballetjes in pittige saus, een schaal Hollandse haring met ui en zuur, zoutjes en nootjes. Tijdens de vaartocht kunt u onbeperkt gebruik maken van een Hollands drankenarrangement (bier, wijn, frisdranken en een borrel of bittertje).

Hoe ziet dit arrangement eruit?

16:00 – 16:30 uur: Ontvangst door crew van Trouwschip Bounty met een welkomstdrankje Prosecco / Bitter
16:30 uur: Trossen los & start netwerk borrel
16:30 – 18:30 uur: Zeilen & Netwerken
19:00 uur: aanmeren Bataviahaven Lelystad

Netwerkborrel incl. BBQ – Vaartijd 6 uur (van 15:00 uur tot 21:00 uur)

Wij ontvangen u met een hapje en een drankje en kiezen het ruime sop. Na een paar heerlijke uurtjes op het water (wij gaan rond met schalen met onze Hollandse borrelhap, zoutjes en nootjes) gaan wij een andere koers varen en zal de barbeque aangestoken worden. Op de grill vindt u hamburgers, runderworstjes, schouderkarbonade en kipsaté. De barbeque heeft een garnituur van 2 groene salades, fruitsalade, stokbrood en diverse sausjes.

Hoe ziet dit arrangement eruit?

15:00 – 15:30 uur: Ontvangst door crew van Trouwschip Bounty met een welkomstdrankje Prosecco / Bitter
15:30 uur: Trossen los & start netwerk borrel
15:30 – 18:00 uur: Netwerken & zeilen + diverse borrelhapjes
18:00 uur: Ontsteken BBQ door de crew
18:00 – 20:30: BBQ-en & zeilen
21:00 uur: aanmeren Bataviahaven Lelystad

Er zijn 2 mogelijkheden om het 6-uurs arrangement te boeken. Te weten in- en exclusief volledige drank uitkoop. Exclusief drankuitkoop kan op basis van turven achteraf worden gefactureerd. Inclusief drankuitkoop wordt vooraf aan het evenement gefactureerd. Koffie, thee en water zijn altijd inbegrepen in de arrangementen.

Boekingsinformatie:

U kunt voor een vrijblijvende afspraak contact met ons opnemen via onderstaande contact button. Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is. Mocht u al direct een reservering willen maken voor bovenstaand arrangementen kunt u dat doen via onze reserveringsbuttons vermeld naast de betreffende arrangementen. Uiteraard kunt u bovenstaande arrangementen ook aanpassen naar uw wensen. Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.