Haring Party

Het haringseizoen start ieder jaar in juni met de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe in de visafslag in Scheveningen.

Een prima gelegenheid en een uitstekende gelegenheid om een varende haringparty organiseren. Verras u uw relaties of personeel!

Als professioneel ondernemer bent u voortdurend op zoek naar leuke manieren om uw zakelijke netwerk te vergroten en te versterken. Via dit unieke varende arrangement geven wij een stukje onderscheidend vermogen om met uw klanten- relaties krachtig te netwerken.

haringparty

Hoe ziet dit arrangement eruit;

Omstreeks 13:00 uur bent u van harte welkom aan boord op een van de zeilschepen. De bemanning begroet u met een uitstekende nieuwe haring met uitjes en traditionele korenwijn.

Als iedereen aan boord is dan zal de schipper het één en ander vertellen over de historie van het schip en een aantal zaken bespreken betreffende de veiligheid aan boord. Hierna worden de zeilen gehesen en er wordt koers gezet daar waar de wind ons heen brengt. (gasten kunnen indien gewenst hier actief aan deelnemen)

Onder het genot van een drankje en de wind in de zeilen kunt u heerlijk ontspannen en de tijd nemen om bij te praten met uw collega’s of relaties.

Voor de niet en wél haringliefhebbers bieden wij tevens een kaasbuffet met een divers assortiment kazen: Hollandse, buitenlandse en geiten kaassoorten o.a. Tete de monde, Brie rustique, Gres des Vosges  enz. Gegarneerd met noten, meloen,  druiven, appelstroop, stokbrood, notenbrood, vijgen/abrikoos en amandel cake.

Gedurende de vaartocht zullen er verschillende plateaus met Hollandse Nieuwe worden rondgebracht als ook een diversiteit van andere Hollandse borrelhapjes. Tevens kunnen overige dranken bij onze crew aan de bar tegen contante betaling worden besteld.

Rond 17:00 uur zal het schip weer veilig aanmeren.

Boekings informatie:

U kunt voor een vrijblijvende afspraak contact met ons opnemen via onderstaande contact button. Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is. Mocht u al direct een reservering willen maken voor bovenstaand arrangement kunt u dat doen via onze reserveringsbutton. Uiteraard kunt u bovenstaande arrangementen ook aanpassen naar uw wensen (eventueel volledige drank uitkoop). Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.