Wijn proeverij

Wijn proeven is leuk, vooral op het water. Henk en Pascal Mostert zijn een begrip in wijnland. De Franse, Duitse, Italiaanse, Zuid Afrikaanse en Chileense wijnen in hun assortiment zijn scherp geprijsd. De geschiedenis van wijnbouw gaat veel verder terug dan algemeen wordt aangenomen. Daar kan uw gastheer Henk Mostert meer over vertellen.

Zeilen en genieten van een goed glas wijn gaan hand in hand.

Op een zeilschip sta je bloot aan de elementen en worden alle zintuigen extra geprikkeld. Wijnproeven is ook leuk om te doen. Wijn moet je niet slechts doorslikken. Echt wijn proeven gebeurd door je smaakpapillen het werk te laten doen Wijn moet je ervaren met al je zintuigen. Wijn zie je, ruik je en proef je. Op het water worden de zintuigen nog eens extra geprikkeld door de elementen zon, wind en water. “Wij laten u zelf de smaak beoordelen. Daarna geef ik u de gelegenheid uw eigen ervaring te vergelijken met de ondervindingen van echte kenners.” Wijnproeven is ideaal voor een avondje netwerken, maar ook geschikt voor vriendengroepen en bedrijfsuitjes.

Wijnproeverij-zeilen

Hoe ziet dit arrangement eruit;

14:00 uur: Ontvangst aan boord door de crew
14:30 uur: Na veiligheidsbriefing gaan de trossen los en zetten we koers naar de wind ons brengt.
14:30 – 18:00 uur: Prachtige zeiltocht waarbij u onderweg voorzien wordt van verschillende soorten Wijn. Tussendoor wordt u door de crew voorzien een Hollands Bittergarnituur.
18:00 uur: Aankomst Bataviahaven Lelystad

Overige drankjes kunnen tegen contante betaling bij onze crew direct aan de bar worden besteld.

Boekingsinformatie:

U kunt voor een vrijblijvende afspraak contact met ons opnemen via onderstaande contact button. Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is. Mocht u al direct een reservering willen maken voor bovenstaand arrangement kunt u dat doen via onze reserveringsbutton. Uiteraard is het mogelijk bovenstaand arrangement naar uw voorkeuren aan te passen. Bijvoorbeeld andere dagen en tijden en eventueel extra catering. Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.

Vraag direct een Offerte aan: