Rib varen en Zeilen

Trakteer uw relaties of personeel op een ultieme snelheidssensatie op het water. Zeil- Trouwschip Bounty biedt in samenwerking met Rough Event een 4 uur durende topervaring voor groepen tussen 15 en 50 personen.

Normale prijs: 135 euro per persoon (bij 50 personen).
Vanwege groot succes bieden wij dit toparrangement aan voor een speciale actieprijs vanaf 95 euro per persoon (bij 50 personen) .

De Rigid Inflatable Boat (RIB) van Rough Event in Lelystad bestaat uit een polyester romp met opblaasbare tube eromheen. Dat zorgt voor stabiliteit als je door de golven van links naar rechts gaat. Een speciale geveerde stoel vangt de klappen op. Met topsnelheden van 100 km per uur scheer je over het water en vlieg je af en toe de lucht in. Daarmee krijg je een fantastische, “adrenaline-kicking” ervaring op het water!

RIBenzeilen

Hoe ziet dit arrangement eruit;

Verzamelen in Bataviahaven en het ontvangst vindt plaats op zeil- en Trouwschip de Bounty. De zeilen worden gehesen en dan gaan we op weg naar het Markermeer. Tijdens de zeiltocht serveren we lekkere hapjes van ons Tapas Deluxe menu.

In onze ruime, gezellige bar voorzien wij iedereen van drinken. Ineens scheuren er speedboten voorbij. De adrenaline schiet omhoog als blijkt dat de speedboten voor de gasten op de Bounty bedoeld zijn. Het verrassingseffect is enorm als de mensen van het zeilschip in de speedboten mogen stappen. Anderhalf uur lang, met topsnelheden van 100 km per uur, een onvergetelijke ervaring! Aan het einde van de dag brengt de Bounty iedereen weer rustig terug naar Bataviahaven.

Het ‘Tapas Deluxe menu’ bestaat uit:

• Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
• Een tomaten-mozzarella en/of spinazie- zalm quiche
• Gevulde wraps (kruidenroomkaas, Noorse zalm en rucola)
• Uitgebreid kaasplankje in combinatie met chorizo
• Tappenade trio met ambachtelijke broden
• Een variëteit van olijven in combinatie met feta
• Verschillende Spaanse tortilla’s
• Zoete pepertjes gevuld met een milde roomkaas
• Tortilla chips met dipsaus

Boekingsinformatie:

U kunt voor een vrijblijvende afspraak contact met ons opnemen via onderstaande contact button. Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is. Mocht u al direct een reservering willen maken voor bovenstaand arrangement kunt u dat doen via onze reserveringsbutton.