Bounty Feel Good arrangement

Het prachtig dwarsgetuigde zeilschip Bounty en stichting ‘One Fine Day’ zijn reeds meer dan 10 jaar aan elkaar verbonden.
Om deze reden hebben wij een speciale actie in het leven  geroepen.

“Combineer het nuttige met het aangename en bezorg niet alleen uzelf en uw bedrijf een mooie zeildag maar ook kinderen die in het dagelijks leven te kampen hebben met fysieke en/of mentale beperkingen”

Zeil- en Trouwschip Bounty, onderdeel van Allround Schepenverhuur Oxalex BV organiseert diverse zeilarrangementen van 15 tot 50 personen en stilliggend zelfs 85 personen. Met deze traditionele 2-mast brigantijn kunt u in de sfeer van toen met het comfort van nu een zeilbelevenis ervaren vanuit de historische VOC-tijd.

Stichting ‘One Fine Day’ heeft als doelstelling kinderen in de leeftijd van 6-18 jaar die een beperking hebben of die anderszins hulpbehoevend zijn, een geheel verzorgde dagtocht op het IJsselmeer aan te bieden. Het gaat dan om een actieve zeildag op een van onze authentieke tweemasters met activiteiten aangepast naar de mogelijkheden van het kind. Zeilen hijsen en strijken, eventueel in de mast klimmen, meehelpen met het sturen, scheepstaal leren, helpen met tosti’s maken in de kombuis, etc.

Mocht u op zoek zijn naar een geschikte locatie voor uw relatiedag, personeelsfeest of jubileum en wilt u daarnaast iets kunnen betekenen voor de bovenvermelde doelgroep, dan bieden wij u nu de unieke mogelijkheid om uw dag uit te combineren met dit prachtige goede doel.

Hoe gaat dit in zijn werk?  
U boekt uw zeiltocht op Zeilschip Bounty en doneert daarbij een nader te bepalen bedrag (Minimaal €350,-) aan stichting ‘One fine Day’. Zeilschip Bounty en Oxalex Cateringdiensten vullen dit bedrag aan met €250,-. U krijgt hiervoor de mogelijkheid om zelf een groep kinderen uit uw regio aan te melden bij ‘One Fine Day’ voor een “One Fine day’ zeiltocht, waarbij de kinderen met een prachtige glimlach van boord zullen stappen. Het is tevens ook mogelijk om deze groep  kinderen  op dezelfde dag  een vaartocht te laten maken, waarbij het mogelijk is om tijdens uw geboekte vaartocht de groep kinderen langszij te laten varen. Hierdoor kunt u direct het resultaat van uw sponsoring zien.

Voor boekingen en of meer informatie vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

bounty-feel-good-ofd

Boekingsinformatie:
U kunt voor een vrijblijvende afspraak contact met ons opnemen via onderstaande contact button. Daarnaast kunt u via de beschikbaarheidsbutton bekijken of uw datum nog beschikbaar is. Mocht u al direct een reservering willen maken voor bovenstaande arrangementen kunt u dat doen via onze reserveringsbuttons bij de arrangementen zelf.

Vraag direct een Offerte aan: