Gin & Tonic Proeverij

Organiseer op luxe, hippe wijze een super leuke Gin & tonic tasting op zeilschip Bounty

Overal duiken nieuwe gin & tonic creaties op en wordt een gin-tonic naar voren geschoven als aperitief bij uitstek. Om in de wereld van gins en tonics wegwijs te raken is een gin tasting een super leuke activiteit om te organiseren.

Tijdens de vaartocht worden er 6 gins met diverse tonics geproefd. Een aantal basistypes van gin worden puur geproefd om de smaaknuances zo goed mogelijk te kunnen onderscheiden. Er worden ook 4 Gins geserveerd met een bijpassende tonic en bijhorende botanicals en zo wordt de ideale bereidingswijze voor een perfecte gin-tonic toegelicht.

gin tasting zeilschip bounty

Ontvang een handleiding voor het maken van de perfecte gin tonic. Op juiste wijze kiezen van de bijhorende tonic en met de best passende garneringen / botanicals wordt na de tasting gedeeld onder de deelnemende gasten.

gin-tasting-zeilschip-bounty1
gin-tasting-zeilschip-bounty4
gin-tasting-zeilschip-bounty2

Fotos van dit evenement:

Bij aanvang van de gin tasting wordt een historische inleiding van gin gegeven. Daarna komen de verschillende types van gin aan bod. Termen als Distilled gin, London Dry gin, column still en New Western Dry gin zullen na afloop van de gin tasting geen geheimen meer kennen voor u.

Indien u zelf aan het werk wenst te gaan met het bereiden van gin-tonics komen zowel de eeuwenoude als moderne creaties met moderne technieken aan bod.

gin-tasting-zeilschip-bounty6

Een heerlijke Gin tasting is een ideale activiteit voor groepen.

Voor meer informatie, neemt u even contact met ons op.

Vraag direct een Offerte aan: