Ontmoet leukste skileraar van Nederland.

Schipper en snowsportleraar Alex van Klaveren is in 2011 uitgeroepen tot de leukste skileraar van Nederland. Tijdens deze verkiezing via De Telegraaf werd er massaal op hem gestemd. De tien leukste skileraren stonden in VROUW Magazine van De Telegraaf. Uiteindelijk was Van Klaveren de allerleukste. Hij geeft al vele winter seizoenen snowboard & skiles in Oostenrijk. En tijdens de après-ski draait hij daar als DJ de leukste plaatjes. Voor iedereen die gestemd heeft op Van Klaveren is er goed nieuws.

Alex van Klaveren zegt:

“Ik mag me benoemen als winnaar van de verkiezing Leukste skileraar van Nederland! Ik ben hier zelf ook heel erg trots op. Mede ik zoveel jaren les geef en zoveel mensen op mij hebben gestemd wil iedereen hiervoor bedanken. Ik zal deze activiteiten nog vele jaren blijven voortzetten.

Alex leukste skileraar

alex_leukste_skileraar