Scheepskok gezocht; chef / professionele ervaring een pre maar niet vereist!
Iemand met passie voor koken en bereidheid om te leren verwelkomen we ook met open armen!
Welkom aan boord van ons prachtige zeilschip! Als cateringtopper en horecatijger zul je deel uitmaken van het uitzonderlijke team dat verantwoordelijk is voor een onvergetelijke culinaire ervaring voor onze gasten.
Ben je klaar om deel te nemen aan het avontuur en de exclusiviteit van het leven op een zeilschip? Als je enthousiast bent over zeilen en watersporten en tegelijkertijd ook een keuken (kombuis) koning bent met zeebenen, is dit de droomvacature voor jou!
Vacature open; voor het aankomende zeilseizoen, startend in april 2023!
Word verantwoordelijk voor het bereiden van heerlijke buffetten, waarbij de gasten de smaken en geuren van de zee kunnen proeven. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inventarisatie en inkoop, welke je eenvoudig via de tablet kan klaarzetten zodat deze op tijd geleverd wordt. Mocht je ook nog in bezit zijn van management skills is dat een pré, want de personeelsplanning is nog wel eens een uitdaging.
Wij zijn op zoek naar iemand die beide handen uit de mouwen steekt, enthousiast, vriendelijk en gezellig is. Sluit je aan bij ons team en laten we samen onvergetelijke zeildagen op het water creëren!
Wij zoeken iemand die gestructureerd werkt en efficiënt in staat is om de inventaris en inkopen onder controle te houden. Betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en organisatietalent zijn belangrijke eigenschappen voor deze rol.
Dit is jouw kans om een nieuw hoofdstuk in je carrière te beginnen en onderdeel te zijn van het avontuur!
Wat is er mogelijk?
Wij bieden niet alleen betaald werk, maar ook de mogelijkheid om praktijk stage te lopen als SBB leerbedrijf.
Ben jij in bezit van de volgende eigenschappen?
- Een passie voor koken
- Stevige zeebenen met een hart voor avontuur!
- Verzorgde uitstraling
- Betrouwbaarheid en punctualiteit
- Vriendelijk en sociaal om gasten een aangename en gastvrije ervaring te geven
- Woonachtig in de omgeving van Lelystad/Flevoland of bereid binnen ons vaargebied te reizen tegen vergoeding van reiskosten
- Mogelijkheid om tijdens het zeilseizoen aan boord te verblijven met afspraken over verblijfskosten en accommodatie
- Flexibel en bereid om te helpen met onderhoud en bediening van het schip
- Beschikbaarheid om flexibele werktijden te hebben in het weekend of door de week.
- Planning van horeca personeel op orde houden
- Management skills zijn een pré
Werkzaamheden:
- Koken volgens onze (flexibele!) menu kaart!
- Met zeebenen staan in onze kombuis!
- Inventarisatiewerkzaamheden
- Onderhoudswerkzaamheden
- Samenwerken met matrozen
Heb jij meerdere van deze eigenschappen? Zoek jij een veelzijdige of afwisselende baan op een unieke werklocatie?
Vul hiernaast je sollicitatie in!
Of neem telefonisch contact op: Tel: 06-51173043