Zeelucht Geneest

Zeelucht geneest alles wat de mens in de moderne maatschappij ziek maakt.

De wereld van vandaag heeft haast. Kijk maar om u heen: overal is beweging van a naar b, of nergens heen, altijd op zoek naar vooruitgang die soms alleen maar leidt tot vastlopen in onoplosbare files. Files kun je ook op zijn Engels uitspreken.

Nederlanders wonen al sinds mensenheugenis aan zee. Daardoor hebben zij in hun achtertuin een probaat geneesmiddel tegen alles wat de moderne maatschappij ziek maakt. Niet voor niets pleit de medische wetenschap al eeuwen voor een bezoek aan zee, voor mensen met allerlei kwalen. Zeelucht geneest; als reiniging voor lichaam en geest.

Aan boord van Zeilschip Bounty kunt u de genezende werking van de zee ervaren. Stap aan boord om de zeelucht een dag lang om u heen te voelen, terwijl het zacht deinende schip u wiegt in een weldadige cadans. De professionele bemanning zorgt voor uw welzijn, zowel fysiek als mentaal. De inwendige mens wordt ook niet vergeten, dankzij ons vakbekwame personeel in de kombuis.

Als iemand echt problemen heeft en een sabbatical nodig heeft, wordt hij of zij van harte uitgenodigd te kijken op deze link. Op verschillende traditionele zeilschepen bestaat voor mensen vanaf 17 jaar de mogelijkheid van een bijbaan of sabattical, die kan helpen om het leven weer een positieve draai te geven.