IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

Vaderdag voor Oldtimers en C-bonken

BY

 

0 COMMENT

 

Nieuws

Vaderdag 2017 nadert snel! 18 juni is het zover.

Vaderdag voor Oldtimers en C-bonkenZeilschip Bounty biedt de ideale accommodatie om u, uw vader, grootvader of overgrootvader eens in het zonnetje te zetten. Verras vader met een leuke onvergetelijke dag! Combineer de Nationale Oldtimerdag te Lelystad met een unieke traditionele zeilbelevenis op een dwarsgetuigd zeilschip. Ervaar in de sfeer van toen met het comfort van nu hoe er vroeger op VOC-schepen werd gezeild. Aan boord zijn leuke kinderactiviteiten! Niet alleen de vaders en kinderen gaan een heerlijk dag beleven, want alle moeders kunnen ook heerlijk ontspannen genieten van een hapje en drankje op één van de lounge kussens aan dek. Bounty ligt centraal afgemeerd in de Bataviahaven direct gelegen aan de oldtimershow.
Opstap / vaartijden: 11.00 tot 12.30 uur 13.00 tot 14.30 uur 15.00 tot 16.30 uur

Speciale Vaderdag prijs: € 20,- p.p. (inclusief welkomstdrankje)

Kinderen tot 6 jaar gratis. Kinderen van 7 tot 14 jaar ontvangen 50% korting.

Programma: Bij aankomst wordt u door de crew hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Na een korte kennismaking incl. veiligheidsbriefing gaan de trossen los. Gezamenlijk met actieve mensen hijsen we de zeilen en met de passieve meezeilers zetten we de koers waar de wind ons brengt. Uiteraard is het mogelijk voor iedereen om achter het roer te staan.

Na afloop van een schitterende zeiltocht meert het schip weer veilig af in de haven, en kijkt u terug op een ervaring die u uw leven lang niet meer zult vergeten.

Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, geen nood: het zeilschip is groot en stabiel en van binnen luxe ingericht zodat u zich ook benedendeks niet hoeft te vervelen. Dit maakt de vroegere VOC beleving nog bijzonderder. Tijdens deze dag zijn er diverse snacks en broodjes verkrijgbaar. De bar is voorzien van een ruim assortiment aan dranken.

Aanmeldingen
Naast de ticket verkoop aan boord adviseren wij voor 100% beschikbaarheid te reserveren. Vol = vol

 

Vaderdag Oldtimerdag

 

Maakkans op een gratis proefvaart!

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief!