Stormzeilen: een hand voor het schip, een voor jezelf

Stormzeilen met zeilschip Bounty

Een hand voor het schip, een voor jezelf! Zeilschip Bounty is een zeewaardige tweemaster. Dankzij de handzame tuigage, verdeeld over negen zeilen, kan het schip onder alle weersomstandigheden uitvaren.

Het is een belevenis om bij windkracht zeven aan dek te staan. Boven uw hoofd suist de wind door het tuig, beneden bruist schuimend water langs de scheepshuid. Van horizon tot horizon is alles in beweging. Onder uw voeten volgt het hellende dek het ritme van de zee, en u gaat als vanzelf meebewegen in de dans der elementen. Een fantastisch gevoel!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

stormzeilen-300×150

Op zulke momenten beseft u de parallellen met uw persoonlijk leven of uw professionele carrière. Ook daarin kan het soms zwaar weer zijn. Bij ons kunt u op een groot zeilschip leren om met de stormen des levens om te gaan!

Zeilschip Bounty biedt een speciaal arrangement Stormzeilen aan. Vanaf windkracht vijf steken we van wal voor een ruig stukje zeilen. Zorgt u voor winddichte kleding? Dan zorgen wij samen met u voor een onvergetelijke ervaring!

U hoeft niet bang te zijn! Zeilschip Bounty is een veilig schip. Aan boord staat u voortdurend in contact met ervaren bemanningsleden die het vaartuig van kiel tot masttop kennen. Onder hun deskundige leiding kunt u meehelpen de zeilen te hijsen, op de uitkijk te staan en te sturen. Overal aan dek zijn steunpunten te vinden om u schrap te zetten. Zo hebt u altijd een hand voor het schip, en een voor u zelf. Als het schip na een spannende zeildag weer in de haven afmeert, deint de vaste grond onder uw voeten nog een tijdje na, maar daarna zult u merken dat u beter kunt omgaan met opstekende stormen in uw leven.

Tijdens deze ruige tocht is de catering naar verhouding eenvoudig, maar wij weten de inspanningen van hardwerkende zeilers wel degelijk te waarderen. Uw lunch wordt geserveerd in een picknickzakje of -bakje, en tussendoor wordt u beloond met warme chocolademelk en andere dranken.

Wilt u Stormzeilen ook graag ervaren? Meer info via bovenstaande link, of vraag persoonlijk informatie via het contactformulier.