Shoppen, zeilen en zwemmen

Stel je voor dat je uitgebreid gaat shoppen op de warmste dag van het jaar en dat je tussendoor een verkwikkende duik kunt nemen.

Donderdag zal het warm zijn in Nederland, héél warm! Zo warm dat de kans groot is dat het warmterecord wordt verbroken. Een dagje shoppen is altijd leuk, maar donderdag kan dat best zwaar zijn. Zie je het voor je? Jij, sjouwend met een tas vol aankopen, puffend en zwetend van de hitte? Je wilt nog zoveel winkels zien, maar hoe houd je het vol? Kon je maar even afkoelen!

Weet dan dat Zeilschip Bounty voor je klaarligt. Pal naast Bataviastad! Mooier kan het niet; eerst ga je inkopen doen in de vele luxe winkels van Batavia Stad Fashion Outlet, ’s middags stap je aan boord van de Bounty voor een gezellige, verfrissende zeiltocht en vervolgens kun je met nieuwe energie weer verder shoppen. Dat is pas genieten!

zeilschip

Shop & Sail & Swim

Om het nog leuker te maken zal Zeilschip Bounty deze donderdag een half uur langer varen dan anders. Zonder extra kosten. Waarom? Omdat de crew het jou gunt om échte verkoeling te ervaren op zo’n warme dag; je mag even zwemmen het Markermeer!

Hoe ziet dit bijzondere evenement eruit?

Allereerst word je aan boord gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje door de crew van Zeilschip Bounty. Na een korte uitleg over het authentieke VOC zeilen en de veiligheid aan boord, gaan de trossen los. Op het Markermeer zal het schip een half uur stilliggen op een rustige plek om jou de mogelijkheid te geven om te zwemmen. Vervolgens kun je twee uur lang genieten van een prachtige tocht over het Marker- of IJsselmeer. Je kunt een hapje of drankje bestellen en op het dek op ontspannen wijze in de loungekussens genieten van de elementen zon, wind en water. Het is ook mogelijk om tijdens de vaartocht comfortabel binnen te zitten met uitzicht naar buiten. Wil je liever actief zijn? Je mag meehelpen met het hijsen van de zeilen onder professionele begeleiding. Of als stuurman koers zetten naar waar de wind ons brengt.

zeilschip2

Leg je zwemspullen alvast klaar en boek direct deze extra lange, verkwikkende zeilbelevenis met Zeilschip Bounty!

Per dag zijn er 2 afvaarten mogelijk: Om 12:00 of 16:00 uur.

Tip: je kunt ook alleen je man en kinderen laten zeilen en zwemmen zodat jij in alle rust kunt shoppen!