Ongestoord vergaderen?!

Op unieke wijze vergaderen op het water, kan vanuit; o.a. Amsterdam, Ijmuiden, Muiderzand, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk, Kampen.

Genoeg van de muffe vergaderruimtes en kantoorgebouwen en of droge airco ruimtes van hotels en restaurants?

unieke-vergadering-locatie-zeilschip

De hele dag vergaderen terwijl u ziet dat het buiten prachtig weer is. Bespaart u deze frustratie en zorg dat u zich 100% kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Rust, ruimte en frisse lucht in combinatie met een sfeervol schip biedt u een inspirerende omgeving die u nodig heeft voor een vergadering.

Ontspannen sfeer, neutraal terrein en zeilgenot. Het zorgt ervoor dat knopen eerder doorgehakt kunnen worden. Een vergadering wordt zo nog effectiever. Naast de vergaderruimte is het schip ook uitstekend te gebruiken voor presentaties, seminars, trainingen, incentives, presentaties, een kick off, of teambuilding.

Bounty beschikt over voldoende licht, ruimte en stroom. Benedendeks vergaderen en tussendoor even uitwaaien en de gedachten op een rijtje zetten aan dek. Of wilt u liever in de haven vergaderen en na de lunch op het ruime sop? Het is allemaal mogelijk.

Maak direct een offerte >>>

Selecteer een gewenste tijd, aantal personen en kies uit de verschillende vertrek- aankomst mogelijkheden.