Trouwschip Bounty ontvangt NTBO keurmerk trouwen met topscore!

Drie jaar geleden ontving Bounty al als eerste zeilschip het keurmerk trouwen van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie, welke trouwlocaties en diensten jaarlijks beoordeelt op professionaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Trouwschip Bounty heeft sindsdien grote verbeteringen doorgemaakt en dat was duidelijk te zien in de score.

Zeil- en Trouwschip Bounty heeft maar liefst 91 van de 100 punten behaald. Kapitein en eigenaar Alex van Klaveren geeft aan erg blij te zijn met de score, maar hij ziet absoluut nog ruimte voor verbetering. Zo is hij bezig met het vernieuwen van het boekingssysteem en is constant bezig met het verbeteren van de service. Zo krijgen alle toekomstige bruidsparen na een bezichtiging van de locatie 2 vrijkaarten voor een individuele zeilbelevenis zodat zij alvast de sfeer aan boord kunnen proeven.

Op zondag 17 april vindt er een ‘Open Trouwlocatie Route. Ook Trouwschip Bounty opent haar deuren voor toekomstige bruidsparen voor een vrijblijvende bezichtiging. Aanmelden kan via de site van Open Top Trouwlocatie Route. Voor alle bruidsparen die niet willen wachten tot de 17e van april, is het uiteraard mogelijk om al eerder een bezichtiging in te plannen. Kijk op www.trouwschip.nl voor meer informatie of neem telefonisch contact op via: 0320-820204.

NTBO3-300×212