Maak van het eerste Marker Wadden bezoek een unieke ervaring!

Markerwadden

In het weekend van 24 & 25 september geeft de projectleiding van de Marker Wadden geïnteresseerden de mogelijkheid om een korte expeditie te maken op dit nieuwe stukje Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Zeilschip Bounty, in samenwerking met Natuurmonumenten, arrangementen samengesteld om op zaterdag 24 september met een groep kennis te maken met dit bijzondere project in het Markermeer.

Tijdens de Expeditie Marker Wadden mogen bezoekers voor het eerst een stap aan land zetten. Het eerste eiland ligt grotendeels boven water. Bezoekers worden feestelijk ontvangen, krijgen een uitvoerige uitleg en kunnen tijdens een rondwandeling (2,5 km) de weidsheid ervaren van een spiksplinternieuw eiland in het Markermeer. Met een speciale app kunnen zij ter plekke zien hoe verrassend de Marker Wadden er over pakweg 5 jaar uitzien.

Op 25 september zijn wij reeds volgeboekt, maar wij willen belangstellende groepen (20 – max 50 personen) voor de expeditie de kans geven om op zaterdag 24 september het bezoek te maken met Zeilschip Bounty. In overleg stellen we een maatwerk arrangement samen voor het gezelschap en maken we er een nog mooiere belevenis van.

Voor meer informatie, neem telefonisch contact met ons op via 0320-820204 of stuur een mail voor een maatwerk offerte!