Lentekriebels

De eieren en de stol zijn op, de klok is een uur vooruitgezet… het wordt lente! Het begin van nieuw leven! Voelt u ze ook, die lentekriebels?

Zowel voor particulieren als voor bedrijven biedt Zeilschip Bounty een ruime keus aan arrangementen. Met ons Teambuilding arrangement en het bijzondere locatie arrangement Vergaderen kunt u de komende periode uw persoonlijke of zakelijke carrière een nieuwe koers geven. Wij hebben zin in onze aankomende evenementen! U ook? Stap dan deze lente aan boord van de Bounty voor een onvergetelijke zeiltocht.

Wij kijken ernaar uit u aan boord te mogen verwelkomen!

Zeilervaring is niet vereist maar komt altijd van pas. De vaste bemanning is blij met iedere helpende hand bij het losmaken van de trossen, het aanmeren in de sluis en het hijsen van de zeilen. De ware zeelui onder u mogen zelfs meehelpen sturen! Het is een geweldig gevoel om het schip ‘in handen’ te hebben en te voelen hoe het reageert op iedere koerscorrectie. Een ervaring die u ook kunt toepassen op uw persoonlijke leven of zakelijke carrière! Is ‘koers houden’ geen prachtig motto?

Bounty-mooi-zeilen