Bounty600px

Jubileum Zeilschip Bounty bestaat in april 15 jaar! Ja dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Bent u al al eens mee geweest? Nee? Dan is dit een prachtige aanleiding voor een luxe en comfortabele ontdekkingsreis. Kom aan boord, en (er)vaar mee op een prachtig mooi, dwarsgetuigd traditioneel zeilschip. Misschien is het wel prachtig voorjaarsweer. Vanaf het water beleeft u de lente pas echt! Als het even kan, varen we naar de Marker Wadden om daar het ontluikende leven te bekijken.

Bounty bij Marker WaddenMaar de hoofdschotel is natuurlijk het 15 jarig bestaan van het schip. Alle bemanningsleden zullen hun beste zeebeentje voorzetten om kapitein/eigenaar Alex eens extra in het zonnetje te zetten, dat heeft hij wel verdiend!

De vaste bemanning zal er op deze feestelijke vaartocht natuurlijk tiptop uitzien, en het bedienend personeel in de kombuis vertoont zijn mooiste culinaire toverkunsten om ook de inwendige mens een ervaring te bezorgen die u nooit meer zult vergeten.

Aarzel dus niet! Nodig uw familie en vrienden uit voor een pracht van een vaartocht in het waterhart van Nederland!

Meer informatie vindt u onder deze link. Kapitein en bemanning zien met belangstelling uit naar uw komst. De loopplank ligt al klaar!