ZEILSCHIP BOUNTY

'The perfect place for the perfect day'

Ervaar in de sfeer van toen met het comfort van nu
een onvergetelijke zeilbeleving!

Yes! Welkom, herfst!

Kom gezellig en sfeervol genieten
aan boord van zeilschip Bounty!

Al 15 jaar staat Bounty als hartverwarmende locatie bekend om mensen op unieke wijze te vermaken. Naast een prachtig zeilend restaurantschip bieden wij ook andere leuke activiteiten.

 

Wilt u een prachtige zeildag ervaren? Koop tickets voor een proefvaart om de sfeer te proeven.

Dit luxe, dwarsgetuigde zeilschip is ideaal voor dag- en avond tochten.

Zeilschip Bounty biedt corona veilig zeilen voor groepen vanaf 10 tot 38 personen. Bij 100% mooi weer garantie varen we max. 45 personen.

Ook voor grotere groepen tot 200 personen bieden wij speciale programma’s in combinatie met land locaties en of andere grote schepen.

Arrangementen

Naast een uitgebreid aanbod zakelijke– en particuliere- arrangementen, kun je ook individueel meezeilen. Verzorgen wij op bijzondere wijze asverstrooiingen. Of organiseer een verrassing combinatie met Batavialand en ervaar een “Gouden Eeuw belevenis”. Struin over de dekken van de Batavia en beluister de verhalen van vroeger. Dan verschijnt Bounty aan de horizon en meert af. Welkom aan boord! We gaan  op ontdekkingsreis en de opgedane kennis in praktijk brengen op een dwarsgetuigd zeilschip. Leuk voor jong en oud.

Romantisch trouwen
op het water

Willen jullie op onvergetelijke wijze het JA woord geven? Kom dan trouwen op het water. Bounty is als unieke mobiele trouwlocatie aangewezen door de gemeenten; AmsterdamAlmereVolendamHoorn en
Lelystad, waarbij het trouwen / ceremonie al zeilende georganiseerd kan worden.

Meer info: www.trouwschip.nl

Individuele meezeil events

Reserveer een proefvaart of organiseer een leuk dagje uit. In de maanden april t/m oktober organiseert Bounty vele opstapdagen op basis van beschikbaarheid. U kunt dan tegen een gereduceerd tarief een proefvaart maken om de sfeer te ervaren. Leuke tip; voor kleinere groepen met een beperkt budget of een gezellig dagje uit met de familie.

Aankomende evenementen:

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Bounty biedt voor elke gelegenheid een passend arrangement!

(Klik op onderstaande foto’s)

Familie zeilen

particulier-zeilen-300×150

Zakelijk zeilen

zakelijk-zeilen-300×150

Trouwen op het water

trouwen-huwelijk-zeilen-300×150

Zeil Workshops

workshops-300×150

Individueel meezeilen

individueel-meezeilen2-300×150

Extra opties

extra-opties-300×150

Voor ieder budget een passend uitje! Ons unieke schip vaart vanaf 1 tot 50 personen. Havens o.a. Lelystad, Amsterdam, Almere, Muiderzand, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk, Kampen.