Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lelystad geeft Licht

21 december 2019 @ 17:00 - 22:00

Gedurende de winterperiode geeft Bounty licht en sfeer in de Bataviahaven.

Speciaal voor exclusieve groepen is Bounty deze winter naast restaurant schip ook de gezelligste huiskamer van Flevoland.

Geen zin om thuis een feestje te organiseren? Organiseer een leuk / origineel themafeest of borrelarrangement naar eigen wens op Zeilschip Bounty. Deze sfeervolle locatie is ook zeer geschikt als vergaderlocatie of presentatieruimte voor zakelijke aangelegenheden.

Speciaal voor “Lelystad geeft licht is Bounty OPEN SCHIP voor iedereen van 17:00 tot 22:00 uur om op gezellige wijze de sfeer te proeven met een gratis warm drankje.

Met de prachtige LED kerstverlichting (3600 lampjes) en LED verlichting show is het zeker de moeite waard om het schip van binnen en buiten vrijblijvend bezichtigen. Je wordt gastvrij door onze crew ontvangen met een glaasje glühwein of warme chocomel.

Buiten is het voordek afgedekt en staan de heaters aan en is het binnen ook aangenaam warm. Mede het mooie scheepsinterieur, onze gezellige bar en crewleden is het een onvergetelijk ervaring om letterlijk de sfeer te komen proeven. Tijdens het verblijf bieden wij naast drankjes ook lekkere hapjes.

Bekijk ons nieuwe “De huiskamer van Flevoland” concept en laat je inspireren om zelf jouw themafeest naar wens te organiseren.

Restaurantschip Bounty

De gezelligste arrangementen in de winterperiode!

Bounty-steunt-OFD-met-licht

Tijdens je bezoek is het mogelijkheid om een lichtje aan te steken voor stichting www.onefineday.nl

Zeilschip Bounty ondersteunt al 15 jaar stichting One Fine Day. Tijdens je bezoek is het mogelijk om voor dit goede doel een kaarsje aan te steken voor een dierbare ter herinnering of doe een wens.

Voor het aansteken van het kaarsje is het mogelijk om een donatie te doen welke ten goede komt aan stichting One Fine Day.
Deze stichting zet zich in om op leuke wijze onvergetelijke zeilervaringen te organiseren voor kinderen met een ziekte of beperking.

Bounty is een hartverwarmend schip en nodigt iedereen uit om gezellig langs te komen.

(Extra drankjes met wat lekkers zijn tegen betaling verkrijgbaar)

Lint_Deelnemers Lelystad geeft licht_Liggend_RGB

Gegevens

Datum:
21 december 2019
Tijd:
17:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Open Schip
Evenement Tags:
Lelystad geeft Licht
Website:
https://www.facebook.com/One-Fine-Day-534493643278519/

Organisator

Zeilschipbounty
Telefoon:
+31 (0)6 - 5117 30 43
E-mail:
info@zeilschipbounty.nl

Locatie

Bataviahaven
Lelystad, 8242 Nederland + Google Maps