Ervaar Sail Kampen aan boord van Zeilschip Bounty!

Het voorjaar kan niet beter beginnen, van 30 maart t/m 2 april vindt Sail Kampen plaats. Het grootste zeilevent van 2018. Ook Zeilschip Bounty is aanwezig bij dit fantastische evenement waar maar liefst 200.000 bezoekers worden verwacht.

Zeilschip Bounty is tijdens Sail kampen nog enkele dagdelen beschikbaar met speciale arrangementen voor groepen tot maximaal 50 personen. Tussen de vaartochten door opent de crew van Zeilschip Bounty haar deuren voor de vele aanwezige liefhebbers voor lekker hapje of drankje.

Speciaal voor mensen die het zeilen en Sail Kampen een warm hart toedragen biedt Zeilschip Bounty ook nog een bijzondere mogelijkheid aan om op vrijdag 30 maart gezamenlijk met meerdere zeilschepen op te varen van Lelystad naar Sail Kampen. Op dinsdag 3 april zal Bounty tevens met de vele aanwezige zeilschepen weer huiswaarts keren. Ook hierbij kunnen liefhebbers met Bounty mee terug varen.

U kunt deze heen- of terugreis van dichtbij meemaken voor de speciale actieprijs van €35,- p.p.. Dit is  inclusief een eenvoudig lunchbuffet en een welkomstdrankje. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0320-820204 of kijk op onze website bij https://www.zeilschipbounty.nl/evenementen