De wereld verandert, Zeilschip Bounty verbindt

De wereld verandert in rap tempo

De wereld is enorm in beweging. Grote veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Soms stemt dit positief en hoopvol, soms maakt het angstig of onzeker. Deze foto is genomen in een andere tijd, met een ander wereldbeeld. Afstanden leken veel groter, soms onoverbrugbaar. In onze roerige tijd is de wereld een dorp, lijkt het belangrijker dan ooit om relaties met elkaar aan te gaan, om te verbinden.

Een mooie plek om te verbinden is Zeilschip Bounty, waar de tijd lijkt stil te staan en alles net even anders is. Een ideale plek om krachten en netwerken te bundelen en verschillen kleiner te maken met bijzondere ontmoetingen, inspirerende gesprekken en veel verbinding!

Pamir1

foto: P. Bouchier sr.

Geniet van het toen op het water en laat het huidige leven even gaan

Het is heilzaam om afstand te nemen van alle moderne verworvenheden. Stap aan boord en ga terug in de tijd! Maak opnieuw verbinding, met de elementen, met uzelf, met elkaar! Even geen WiFi, internet of social media maar sjorren aan lijnen, draaien aan het stuurwiel en luisteren naar de muziek van wind en water zoals onze voorouders dat deden met schepen als op de foto. Onze vaste bemanning maakt u snel wegwijs in de tuigage zodat u één wordt met het prachtige schip dat haar weg zoekt naar de horizon. In de sfeervolle binnenruimte wordt de catering verzorgd zodat het u aan niets zal ontbreken. Wanneer u na een schitterende zeildag weer van boord gaat, voelt u zich een ander mens, is uw onderlinge band versterkt en kunt u de snelle veranderingen in deze wereld beter aan.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij gaan graag met u in overleg om een prachtige zeildag samen te stellen volgens al uw wensen.