Het leukste cadeau om weg te geven of te krijgen!

De “Bounty belevenissen” Cadeaubon!

Geef een geweldige zeiltocht cadeau met deze tegoedbon! De Bounty Belevenis Bon geeft de ontvanger recht op een heerlijke dag op ’t water aan boord van het enige echte Zeilschip Bounty.

Via dit formulier kunt u een cadeaubon(nen) aanvragen. Wij adviseren om ruim van tevoren deze waardebon aan de gelukkige ontvanger te overhandigen, zodat er nog voldoende tijd is om deze te verzilveren. Dus wacht niet te lang met het geven van deze leuke voucher!

Vul hier uw gegevens in:
* Gekleurde velden zijn verplicht.

De Tegoedbon voor een Onvergetelijke Zeilbelevenis!

zeilen-kadobon-cadeaubon1

De cadeaubon:

 • 59,- per persoon
 • De voucher is 2 jaar lang geldig
 • Direct in huis — 100% digitaal

Goed om te weten!

 • Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis mee!
 • De bar is open voor een hapje en een drankje!
 • Betalen kan met PIN, contant of creditcard.

Praktische informatie:

 • Locatie:
  Lelystad
 • Duur:
  Halve dag
 • Beschikbaarheid:
  Zon & feestdagen

Beschrijving
Tussen 1954 tot 1977 werd het Zeilschip Bounty ingezet als viskotter op de Noordzee. Vanaf 2004 is zij omgebouwd tot een luxe dwarsgetuigd zeilschip met oog op comfort, veiligheid en stabiliteit, waarbij alle oorspronkelijke elementen bewaard zijn gebleven. Een exclusief en authentiek zeilschip met 9 zeilen (405 vierkante meter zeiloppervlak) en 114 lijnen — uniek op de Nederlandse binnenwateren! Bounty behoort tot één van de mooiste schepen van Nederland. Vaar mee, samen met vrienden, familie, collega’s of individueel!

Bataviahaven
Zelschip Bounty vertrekt vanaf de Bataviahaven in Lelystad. Samen met andere deelnemers hijs je de zeilen of zak je comfortabel weg in één van de loungekussens op ons bovendek, genietend van een lekker hapje en drankje. Met de de zon op je gezicht (en de wind in je haren ) geniet je van een onvergetelijke zeilbelevenis.

Ook leuk voor de kids!
Voor de jongsten onder ons zijn er speciale activiteiten te doen aan boord. Zij mogen op veilige wijze mee helpen met het plaatsen van de zeilen, maar kunnen ook als stuurman achter het stuurwiel staan om de koers te bepalen! Aan boord is er ook nog eens een échte schatkist aanwezig, vol met leuke verrassingen! Kinderen zonder zwemdiploma ontvangen voordat we vertrekken een passend reddingsvest, waardoor je als ouder ook zonder zorgen kan genieten van de zeilbelevenis.

Alvast bedankt en tot snel aan boord